Οικονομία

3 Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Κεφαλλονιάς

3 Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Κεφαλλονιάς
3 Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Κεφαλλονιάς Ο Δήμος Κεφαλλονιάς ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με δίμηνης διάρκειας, τριών ατόμων (3)

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με δίμηνης διάρκειας, τριών ατόμων (3) και συγκεκριμένα :

Α/Α

Ειδικότητα

Αριθμός Ατόμων

Χρονική Διάρκεια

1

(ΤΕ9) Βρεφονηπιοκόμων ή (ΔΕ8) Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων

2

δύο (2) μήνες

2

Βοηθητικό προσωπικό Καθαριότητας ( ΥΈ 16)

1

Δύο (2) μήνες


για την αντιμετώπιση έκτακτων και κατεπειγουσών αναγκών στους Παιδικούς Σταθμούς , με τα αντίστοιχα απαιτούμενα ( τυπικά προσόντα) :

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι πρέπει:

Να πληρούν τα τυπικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του Α'Μέρους του Ν. 3584/07 ( Υποβολή Υ.Δ).


Β. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομική τους ταυτότητας
2. Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης
4. Υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας
5. Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ, η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν θα απέχει περισσότερο από πέντε (5) ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Παιδείας του Δήμου Κεφαλλονιάς ( Λ. Βεργωτή 131 Αργοστόλι , πληροφορίες γραφ. Προέδρου τηλ. 26710-22425) , τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από σήμερα 25/11/2013 έως και 29/11/2013, λόγω των κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών στο τομέα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Σάμης & Παλικής, που ανήκουν στην υπηρεσία μας.