Οικονομία

Πως θα πληρώσουν τις εισφορές ΟΑΕΕ όσοι δεν πήραν ειδοποίηση

Πως θα πληρώσουν τις εισφορές ΟΑΕΕ όσοι δεν πήραν ειδοποίηση Πως θα πληρώσουν τις εισφορές ΟΑΕΕ όσοι δεν πήραν ειδοποίηση
Πως θα πληρώσουν τις εισφορές ΟΑΕΕ όσοι δεν πήραν ειδοποιήση Καθυστέρηση παρουσιάζεται στην αποστολή των ειδοποιητηρίων του ΟΑΕΕ για τις εισφορές του 5ου δίμηνου που πρέπει να πληρώσουν οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού.Πολλοί όμως ασφαλισμένοι δεν θα λάβουν καθόλου το ειδοποιητήριο μέχρι την λήξη της προθεσμίας.

Συγκεκριμένα και επίσημα ο ΟΑΕΕ πριν λίγες ημέρες εξέδωσε ανακοίνωση που έκανε γνωστό ότι λόγω προβλήματος στο μηχανογραφικό του σύστημα θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στην αποστολή των ειδοποιητηρίων.

Η προθεσμία για την εμπρόθεσμη πληρωμή είναι μέχρι την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013.Τι πρέπει όμως να κάνουν όσοι δεν έλαβαν την ειδοποίηση του ΟΑΕΕ για να πληρώσουν.

Οι ασφαλισμένοι που δεν έλαβαν την ειδοποίηση θα πρέπει να απευθυνθούν στα περιφερειακά τμήματα του ΟΑΕΕ του τόπου κατοικίας τους ή στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΕ ώστε να εκδώσουν στο μηχανογραφικό τμήμα του οργανισμού νέο ειδοποιητήριο ώστε να πάνε στα ΕΛΤΑ ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα για να τα εξοφλήσουν.

Όπως έχει γίνει παλαιότερα γνωστό το ειδοποιητήριο από το 2014 θα μπορεί να εκτυπώνεται απευθείας από τον ασφαλισμένο μέσω του υπολογιστή του.