Οικονομία

12 θέσεις εργασίας στις μαθητικές κατασκηνώσεις Πλαταμώνα

12 θέσεις εργασίας στις μαθητικές κατασκηνώσεις Πλαταμώνα
12 θέσεις εργασίας στις μαθητικές κατασκηνώσεις Πλαταμώνα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών της ΕΜΚΦ Λάρισας , για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο

ΜΑΓΕΙΡΑΣ/ΜΑΓΕΙΡΙΣΣ Α (ΔΕ) 1
ΒΟΗΘΟΙ ΜΑΓΕΙΡΩΝ (ΥΕ) 1
ΕΡΓΑΤΕΣ (ΥΕ) 2
ΦΥΛΑΚΩΝ (ΥΕ) 2
ΕΡΓΑΤΡΙΑ WC 1
ΛΑΝΤΖΕΡΩΝ/ΡΙΣΣΩΝ (YE) 2
ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ/Α (ΥΕ) 1
ΙΑΤΡΩΝ(ΠΕ) 1
ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ(ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ) (ΤΕ) 1

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 21/06/2018 μέχρι 28/06/2018.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα της αίτησης στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση•

Ανάρτηση πινάκων και υποβολή ενστάσεων
Αφού η υπηρεσία μας επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων βάσει των κριτηρίων του νόμου (όπως αναλυτικά αναφέρονται στο Παράρτημα της ανακοίνωσης), θα αναρτήσει, άμεσα την ίδια ημέρα τον πίνακα κατάταξης των υποψηφίων στο κατάστημα των γραφείων μας, τους οποίους πρέπει να αποστείλει άμεσα για έλεγχο στο ΑΣΕΠ, ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης (σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 11 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει) το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας. Το πρακτικό αυτό θα αποσταλεί αυθημερόν στο ΑΣΕΠ είτε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στο fax: 210 6420368.

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου σαράντα ευρώ (40 €) που εκδίδεται από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).

Η υπηρεσία οφείλει να αποστείλει στο ΑΣΕΠ εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά των υποψηφίων που έχουν υποβάλει ένσταση κατά των πινάκων κατάταξης.

Η προκηρυξη εδω

NETWORK