Οικονομία

ΟΠΕΚΕΠΕ Ηλεκτρονική εγγραφή για την δήλωση Μέτρου 214

ΟΠΕΚΕΠΕ Ηλεκτρονική εγγραφή για την δήλωση Μέτρου 214 ΟΠΕΚΕΠΕ Ηλεκτρονική εγγραφή για την δήλωση Μέτρου 214
Εγγραφή για την δήλωση ενισχύσεων του Μέτρου 214 Την ειδική εφαρμογή για την Οnline Καταχώριση της Δήλωσης Εφαρμογής των Γεωργοπεριβαλλοντικών Ενισχύσεων του Μέτρου 214 ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 09.12.2013 έχει τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή Εγγραφής - Απόκτησης Λογαριασμού για την Εφαρμογή Ηλεκτρονική Καταχώριση Δήλωσης Εφαρμογής των Γεωργοπεριβαλλοντικών Ενισχύσεων του Μέτρου 214.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή επιτυγχάνεται μέσω της διεύθυνσης: http://agroper.dikaiomata.gr/AGROPER ή εναλλακτικά μέσω της διεύθυνσης: http://asp.dikaiomata.gr επιλέγοντας στη συνέχεια "Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις".

Μετά την καταχώριση των απαραίτητων στοιχείων πρέπει να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο Γραφείο του ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ενεργοποίηση του λογαριασμού. Σε περίπτωση εξουσιοδότησης θα πρέπει να φέρει την θεώρηση του γνησίου της υπογραφής. Η ενεργοποίηση των λογαριασμών θα πραγματοποιείται από τα Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ από το μεσημέρι της Δευτέρας 9/12/2013

δείτε εδώ αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή στην ηλεκτρονική εφαρμογή για το Μέτρο 214