Οικονομία

12 προσλήψεις ΥΕ καθαριότητας στο ΕΚΠΑ

12 προσλήψεις ΥΕ καθαριότητας στο ΕΚΠΑ
Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώνει ότι θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δώδεκα (12) άτομα με ειδικότητα Υ.Ε. Καθαριότητας για την κάλυψη αναγκών του Ιδρύματος και συγκεκριμένα των κτηρίων της Ιατρικής Σχολής (Γουδή) και του Τμήματος Νοσηλευτικής (Παλαιό κτήριο- Νέο κτήριο) για χρονικό διάστημα έως 18 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει:

12 ΥΕ Καθαριότητας

Ηλικία: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30 Τ.Κ. 106 79 Αθήνα) απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικού-Τμήμα Γ' υπόψη κ. Γεωργίου Παπαλεξίου και κ. Ιωάννη Γκότση (τηλέφωνα: 2103689058 και 2103689145).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε δύο εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Το έντυπο της αίτησης, τα ειδικά προσόντα, τα κριτήρια κατάταξης, και τα δικαιολογητικά που θα υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται στην με αριθμ. πρωτ. 1718029352/29-5-2018 (ΑΔΑ: ΩΛΚΤ46ΨΖ2Ν-ΩΤΠ) Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2018 και στο «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» με σήμανση έκδοσης «25-1-2018» που βρίσκονται αναρτημένα:

α) στην ιστοσελίδα του ιδρύματός μας
(https://www.uoa.gr/anakoinoseis kai ekdiloseis/proboli anakoinosis/anakoinosi yp arithm soch 1 2018 gia ti synapsi symbasis ergasias orismenoy chronoy gia tin kalypsi/)

β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ(www.asep.gr ) και συγκεκριμένα ακολουθώντας τη διαδρομή: Κεντρική Σελίδα—— Πολίτες—»1* Έντυπα-Διαδικασίες — -Διαγωνισμών φορέων —— Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.
γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr ) από όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι —Ανεξάρτητες και άλλες αρχές —ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες— —Εντυπα- Διαδικασίες— —Διαγωνισμών Φορέων—— Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.