Οικονομία

2 θέσεις εργασίας στο ∆ήμο Χαλανδρίου

2 θέσεις εργασίας στο ∆ήμο Χαλανδρίου
2 θέσεις εργασίας στο ∆ήμο Χαλανδρίου Ο ∆ήμος Χαλανδρίου ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόµων για την υλοποίηση του συγχρηµατοδοτούµενου ευρωπαϊκού προγράµµατος στο πλαίσιο της πράξης «Ανάπτυξη ∆οµών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των Γυναικών και για την καταπολέµηση της βίας- ∆ηµιουργία Κέντρων Συµβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυµάτων Βίας σε τοπικό επίπεδο στον άξονα προτεραιότητας 08»,

του Ε.Π. «∆ιοικητική Μεταρρύθµιση 2007-2013» του ∆ήµου Χαλανδρίου, που εδρεύει στο Χαλάνδρι Ρόδο και συγκεκριμένα τους εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:


ΠΕ Νοµικής 1
ΠΕ Κοινωνιολόγων/Κοινωνικής Πολιτικής 1


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Χαλανδρίου, Αγίου Γεωργίου 30, Χαλάνδρι, Τ.Κ.152 34, απευθύνοντάς την στη ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρωπίνου ∆υναµικού, Τµήµα ∆ιαχείρισης Ιδ. ∆ικαίου Προσωπικού, υπ’ όψιν: Μ. Γιαννακοπούλου, Ε. Κοροµάντζου (τηλ. επικοινωνίας: 2132023870-865) από 9.12.2013 έως 16.12.2013.


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ