Οικονομία

Αποκλειστικά στα dikaiologitika news: Ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος αρθρογραφεί και απαντά στα ερωτήματά σας

Αποκλειστικά στα dikaiologitika news: Ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος αρθρογραφεί και απαντά στα ερωτήματά σας
Με πίστη στην σωστή ενημέρωση και πάντα στο πλαίσιο της διαδραστικής επικοινωνίας με τα εκατομμύρια των αναγνωστών μας τα dikaiologitika.gr ξεκινούν μία διαδραστική συνεργασία με τον κορυφαίο εργατολόγο, καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλο

O Αλέξης Μητρόπουλος με την μεγάλη και έμπειρη ομάδα των συνεργατών του, θα αποκαλύπτει στα dikaiologitika όλα όσα περνούν μέσα από την ελληνική νομοθεσία γιά το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό σύστημα.

Με άρθρα και επιστημονικά τεκμηριωμένα κείμενα, με αναλυτικά παραδείγματα και πίνακες θα εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει μετά τις τελευταίες αλλαγές αλλά και τους εφαρμοστικούς νόμους και τις εγκυκλίους που έρχονται εκ των υστέρων προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στους ασφαλισμένους.

Ολες οι εξελίξεις σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο όπου τα κυβερνητικά στελέχη διαπραγματεύονται γιά την αναβολή του μέτρου των νέων περικοπών στις συντάξεις που έρχονται με το νόμο Κατρούγκαλου από το 2019 θα αναλύονται και θα εξηγούνται απλά και κατανοητά γιά την σωστή και αξιόπιστη ενημέρωσή σας.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί οτι ο Αλέξης Μητρόπουλος και οι συνεργάτες του δεν θα απαντούν σε προσωποποιημένα ερωτήματα γιά ατομικά προβλήματα έκδοσης σύνταξης ή άλλων συναφών θεμάτων. Οι απαντήσεις θα δίνονται σε απορίες επί του συγκεκριμένου θέματος της αρθρογραφίας ή της εξέλιξης που θα υπάρχει σχετικά με το ασφαλιστικό και τις συντάξεις, όχι όμως επί προσωπικού.

Γιά ειδικότερα προβλήματα έκδοσης ατομικής σύνταξης ή ασφαλιστικού φορέα μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο του Αλέξη Μητρόπουλου.

Πληροφορίες βρίσκετε επίσης στο enypekk.gr την Ενωση γιά την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους.