Οικονομία

Πως θα ενεργοποιήσετε τον νέο κλειδάριθμο taxisnet

Πως θα ενεργοποιήσετε τον νέο κλειδάριθμο taxisnet Πως θα ενεργοποιήσετε τον νέο κλειδάριθμο taxisnet
Πως θα ενεργοποιήσετε τον νέο κλειδάριθμο taxisnet Η ΓΓΠΣ με email που στέλνει σε όσους είναι υπόχρεοι να εκδόσουν νέο κλειδάριθμο taxisnet αφού λήγουν οι κωδικοί τους στις 31/12/2013 μετά από παράταση που δόθηκε στην ισχύ των κωδικών πρόσβασης των χρηστών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που είναι φυσικά πρόσωπα και ήταν εγγεγραμμένοι πριν την έναρξη λειτουργίας του νέου TaxisNet, τον Δεκέμβριο του 2010.

Η ΓΓΠΑ καλεί με το email της να προσέλθουν εγκαίρως στο τμήμα μητρώου οποιασδήποτε Δ.Ο.Υ. προκειμένου να παραλάβουν τον νέο κλειδάριθμό τους. Στη συνέχεια όσοι πάρουν τον νέο κλειδάριθμο θα πρέπει να τον ενεργοποιήσουν , σύμφωνα με το βίντεο που υπάρχει στο τέλος της σελίδα μας

Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το συνθηματικό (password) του παραπάνω λογαριασμού. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα πρέπει να κάνετε αίτηση επανεγγραφής εδώ πριν επισκεφτείτε τη ΔΟΥ για να παραλάβετε τον κλειδάριθμο της νέας αίτησης.

Οδηγίες Ενεργοποίησης Λογαριασμού

Ακολουθείστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα ώστε να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, έχοντας πρόχειρο τον Α.Φ.Μ. σας και τον κλειδάριθμο που έχετε λάβει από τη ΔΟΥ:

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων http://link.minfin.gr/register
Επιλέξτε «Ενεργοποίηση Λογαριασμού» (3η στη σειρά υπηρεσία)
Στη φόρμα που εμφανίζεται με τίτλο «Ενεργοποίηση Λογαριασμού» (Βήμα 1 από 2) συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται (Username, Κωδικό, ΑΦΜ, Κλειδάριθμο με τις παύλες και τους χαρακτήρες της εικόνας) και πατήστε «Επόμενο».
Στη φόρμα που εμφανίζεται με τίτλο «Ενεργοποίηση Λογαριασμού» (Βήμα 2 από 2) επιλέξτε και πληκτρολογήστε ένα νέο κωδικό , πληκτρολογήστε τον ξανά για επιβεβαίωση και πατήστε «Ενεργοποίηση». Από τη στιγμή αυτή ο παλιός κωδικός δεν ισχύει πλέον και έχει αντικατασταθεί από τον καινούργιο που επιλέξατε. Παρακαλούμε κρατήστε τον νέο κωδικό σε ασφαλές μέρος ώστε να μη τον ξεχάσετε.
Κρατήστε τον κλειδάριθμό σας σε ασφαλές μέρος γιατί θα σας χρειαστεί σε περίπτωση που ξεχάσετε το συνθηματικό (password) σας, για την έκδοση νέου.

Δείτε το βίντεο για το πώς θα ενεργοποιήσετε των νέο κλειδάριθμο taxisnet