Οικονομία

Προσλήψεις ανέργων στην Αττική μέσω του προγράμματος ΤΟΠΣΑ

Προσλήψεις ανέργων στην Αττική μέσω του προγράμματος ΤΟΠΣΑ
Προσλήψεις ανέργων στην Αττική μέσω του προγράμματος ΤΟΠΣΑ Μέχρι της 20 Δεκεμβρίου οι άνεργοι της Αττικής μπορούν να κάνουν αιτήσεις για ένταξη τους στο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ που αφορά προσλήψεις ανέργων με επιδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007 - 2013

«Ο τομέας του περιβάλλοντος ως μοχλός οικονομικής και κοινωνικής ενσωμάτωσης στην Περιφέρεια Αττικής», από τη Δικαιούχο Α.Σ. «Ανανεώσιμες Πηγές Εργασίας».

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την επωνυμία «Ανανεώσιμες Πηγές Εργασίας» που υλοποιεί την Πράξη «Ο τομέας του περιβάλλοντος ως μοχλός οικονομικής και κοινωνικής ενσωμάτωσης στην περιφέρεια Αττικής» στο πλαίσιο της δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», με Κωδικό ΟΠΣ 538193 η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 – 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν την ιστοσελίδα: www.kekepimorfosi.gr ή να απευθύνονται στο help desk του Συντονιστή Φορέα «Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ -ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΥΟ» κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. στα τηλέφωνα 2221090677 - 2106122334.

Όσοι/όσες επιθυμούν να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής στο σχέδιο μπορούν, αυτοπροσώπως ή μέσω άλλου εξουσιοδοτημένου προσώπου – εφόσον η εξουσιοδότηση έχει θεωρηθεί ως προς το γνήσιο της υπογραφής τους από δημόσια αρχή – να προσέρχονται  έως 20/12/2013 και ώρες 10:00π.μ. – 13:00μ.μ., με τα δικαιολογητικά συμμετοχής και να καταθέτουν αίτηση στην ακόλουθη διεύθυνση: Ηροδότου 33 & Πόντου, Μαρούσι Αττικής (Στάση Ηλεκτρικού ΚΑΤ).

Ακολουθεί το αρχείο της Πρόσκλησης.