Οικονομία

Διευκρινίσεις για την διαγραφή από τα μητρώα του ΟΑΕΔ στα πεντάμηνα

Διευκρινίσεις για την διαγραφή από τα μητρώα του ΟΑΕΔ στα πεντάμηνα Διευκρινίσεις για την διαγραφή από τα μητρώα του ΟΑΕΔ στα πεντάμηνα
Διευκρινίσεις για την διαγραφή από τα μητρώα του ΟΑΕΔ στα πεντάμηνα Θα εξετάζονται οι περιπτώσεις ανέργων με λάθος ή ελλειπή δικαιολογητικά που κατέθεσαν στους φορείς πρόσληψεις για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας και δεν θα διαγράφονται άμεσα από το μητρώο του οργανισμού δήλωσε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου .

Συγκεκριμένα ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ Αμπατζόγλου δήλωσε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σχετικά με την διαγραφή των ανέργων από τα μητρώα του οργανισμού λόγω λάθους ή μη αποδοχής θέσης στην κοινωφελή εργασία , ότι όποιος έκανε λάθος στην θέση ή μετά το μετάνιωσε θα διαγράφεται από τα μητρώα .

Συμπλήρωσε όμως ότι όποιος έχει λάθος ή έχει ελλειπή δικαιολογητικά θα εξετάζεται η περίπτωση του ξεχωριστά και εαν αποδειχτεί ότι δεν έγινε εσκεμμένα δεν θα διαγράφετε από τα μητρώα του ΟΑΕΔ .

Επίσης δήλωσε ότι θα διερευνήσει τους λόγους που δεν έχουν πληρωθεί ακόμη οι δικαιούχοι της επιταγής εισόδου εως 29 ετών για το πρόγραμμα και δεσμεύτηκε ότι οι πληρωμές πλέον στα προγράμματα του Οργανισμού θα γίνινται κανονικά στην ώρα τους.