Οικονομία

Τέλη κυκλοφορίας 2014 :Δεν χρειάζεται παράταση λέει ο ΓΓΔΕ

Το υπουργείο θα αποφασίσει αν θα δοθεί παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας Το υπουργείο θα αποφασίσει αν θα δοθεί παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας
Τέλη κυκλοφορίας 2014 :Δεν χρειάζεται παράταση λέει ο ΓΓΔΕ To υπουργείο Οικονομικών θα αποφασίσει αν θα δοθεί παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας 2014, δηλώνει ο Γ.Γ Δημόσιων Εσόδων Χαρ.Θεοχάρης ενω συμπληρώνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην διαδικασία πληρωμής ώστε να δοθεί νέα προθεσμία.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών θα αποφασίσει αν θα δοθεί παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, σημειώνοντας ότι "δεν βλέπουμε κάποιο τεχνικό ή άλλο πρόβλημα το οποίο να μας οδηγεί, τουλάχιστον εμάς, στο να εισηγηθούμε την παράταση πληρωμής των τελών".

"Αυτό είναι ένα ζήτημα της πολιτικής ηγεσίας που δεν μπορώ να το ξέρω. Εγώ αναφέρομαι στο τεχνικό επίπεδο, αν για άλλους λόγους η πολιτική ηγεσία το αποφασίσει, αυτό δεν μπορώ εγώ να σας το πω" τονίζει ο κ. Θεοχάρης.

"Η διαδικασία πληρωμής των τελών εκτελείται κανονικά και για την ακρίβεια υπολογίζουμε ότι σε σχέση με πέρυσι μέχρι σήμερα έχουν πληρωθεί τα τέλη για 250.000 έως 300.000 περισσότερα οχήματα. Δεν βλέπουμε, λοιπόν, κάποιο πρόβλημα" σημειώνει.