Οικονομία

Προσλήψεις στο δημόσιο με προτεραιότητα στους επιτυχόντες ΑΣΕΠ

Προσλήψεις στο δημόσιο με προτεραιότητα στους επιτυχόντες ΑΣΕΠ Προσλήψεις στο δημόσιο με προτεραιότητα στους επιτυχόντες ΑΣΕΠ
Προσλήψεις στο δημόσιο με προτεραιότητα στους επιτυχόντες ΑΣΕΠ Η υφυπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης μιλώντας στον realfm αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις προσλήψεις στις οποίες προτίθεται να εγκρίνει το υπουργείο στο δημόσιο.

«Με την αναλογία μία πρόσληψη για κάθε μία αποχώρηση είμαστε στην αρκετά καλή θέση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να εποπτεύουμε και να συντονίζουμε τις προσλήψεις στο δημόσιο.

Στοχευμένων, σε υπηρεσίες που έχουμε ανάγκη, οικονομολόγων, άλλων ειδικοτήτων, μηχανικών, ή ειδικοτήτων που αφορούν την ασφάλεια του πολίτη και την υγεία. Έχουμε στοχευμένες προσλήψεις από διοριστέους, ανθρώπους που ενώ πέτυχαν στο ΑΣΕΠ από το 2008 ή και πιο πριν, και αφορούν θέσεις που έχουμε ανάγκη τους υπαλλήλους αυτούς» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Παράλληλα η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρθηκε στο θέμα της κατάργησης των 21 οργανισμών του δημοσίου, όσο και στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έναντι στην τρόικα.

πηγη:real.gr