Οικονομία

Προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στην Μύκονο

Προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στην Μύκονο
Προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στην Μύκονο.

Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (02) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών λόγω απουσίας τακτικού μοναδικού στον κλάδο του υπαλλήλου ΠΕ Πολιτικού Μηχανικού και ΔΕ Διοικητικού-Γραμματέων, που εδρεύει στην Μύκονο και συγκεκριμένα των εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

1 ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός
1 ΔΕ Διοικητικού - Γραμματέων

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την παρούσα ανακοίνωση σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του Παραρτήματος ανακοινώσεων συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου του ΑΣΕΠ (ΣΟΧ), με σήμανση έκδοσης την 06/03/2017.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση στο γραφείο του
Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου στο Ν. Λιμάνι κτίριο 4 (1ος όροφος) Τ.Κ.84600 τηλ. Επικοιν. 2289028933, 28935, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο Διαύγεια. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση β) στο δικτυακό τόπο του Δ.Λ.Τ.Μ. (www.mykonosports.gr) ή ακόμα και να
καταθέσουν συμπληρωμένη δική τους αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών πρόσληψης προς το Δ.Λ.Τ.Μ.

Η προκηρυξη εδω