Οικονομία

Ενεργοποίηση voucher και sete voucher εως 31/1

Ενεργοποίηση voucher και sete voucher εως 31/1 Ενεργοποίηση voucher και sete voucher εως 31/1
Ενεργοποιήση voucher και sete voucher εως 31/1 Λήγει η προθεσμία για την ενεργοποιήση voucher για τους δικαιούχους νέους εως 29 ετών αλλά και του sete voucher στο τέλος του μήνα και πρέπει όλοι οι δικαιούχοι για να μην χάσουν την επιδότηση του προγράμματος να απευθυνθούν στα ΚΕΚ της αρεσκείας τους ώστε να την ενεργοποιήσουν.

 

Συγκεκριμένα οι δικαιούχοι της Επιταγής εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών σε αντικατάσταση των διαγραφέντων από το Μητρώο Ωφελουμένων της δράσης πρέπει να μεριμνήσουν και να ενεργοποιήσουν την επιταγή τους μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014 (31/01/2014).

Εάν ο ωφελούμενος δεν ενεργοποιήσει την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας χάνει το δικαίωμα της ενίσχυσης και διαγράφεται από το Μητρώο Ωφελουμένων.

Το πρώτο βήμα για την ενεργοποίησή του είναι να επιλέξουν οι δικαιούχοι πάροχο κατάρτισης (ΚΕΚ), να επικοινωνήσουν μαζί του και στη συνέχεια να τον επισκεφτούν για να υπογράψουν την τριμερή σύμβαση. Τα στοιχεία επικοινωνίας των παρόχων κατάρτισης ανά γεωγραφική περιοχή βρίσκονται στους κάτωθι συνδέσμους

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες παρέχονται από την τηλεφωνική γραμμή 800 11 44444, η οποία λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00-17.00.

NETWORK