Οικονομία

ΙΚΑ άμεσα η λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης Σαπών

ΙΚΑ άμεσα η λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης Σαπών ΙΚΑ άμεσα η λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης Σαπών
ΙΚΑ άμεσα η λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης Σαπών Στόχος της Διοίκησης του ΙΚΑ είναι να λειτουργήσει σε κάθε περίπτωση το συντομότερο δυνατόν το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σαπών όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση του το ίδρυμα όπου επίσης αναφέρει ότι έχει βρεθεί χώρος για την στέγαση του.

Σε απάντηση σε δημοσίευμα, σχετικά με τη σύσταση και λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σαπών, το ίδρυμα εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα κάτωθι:

Σύμφωνα με απόφαση Διοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αποφασίστηκε η σύσταση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σαπών προκειμένου να μη διαταραχθεί η εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων της περιοχής.

Σε συνεργασία με το Δήμο Μαρώνειας-Σαπών το ΙΚΑ είναι σε διαδικασία εξεύρεσης κατάλληλου χώρου για τη στέγαση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σαπών δεδομένου ότι ο χώρος που υπεδείχθη αρχικά από το Δήμο κρίθηκε ακατάλληλος από την Υποδιεύθυνση Τεχνικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Τεχνικής και Στέγασης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Στη συνέχεια προτάθηκε από το Δήμο, το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σαπών να στεγαστεί στο κτίριο που μέχρι πρόσφατα στέγαζε τη ΔΟΥ Σαπών. Το Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Κομοτηνής με έγγραφά του ζητά από το Δήμο Μαρώνειας-Σαπών την παραχώρηση χώρου για τη λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σαπών. Σύμφωνα με πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών, ενημερωθήκαμε ότι το κτίριο αυτό ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών και έχει γίνει εκ μέρους του Δήμου η σχετική αλληλογραφία και αναμένεται απάντηση.

εδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν έχει επίσημα δοθεί απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών, ο Δήμαρχος, εναλλακτικά προτείνει το Γραφείο να στεγαστεί σε άλλο χώρο που παραχωρεί ο Δήμος, μια πρόταση που επίσης θα εξεταστεί άμεσα από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Υποδιεύθυνσης Τεχνικής Θεσσαλονίκης για την καταλληλότητα του χώρου.