Οικονομία

2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Παιονίας

2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Παιονίας
2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Παιονίας Ο Δήμος Παιονίας ανακοινώνει την πρόσληψη με επιλογή δύο (2) ατόμων με σύμβαση δίμηνης χρονικής διάρκειας ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου

. Αναλυτικά :

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

2

Ηλεκτρολόγος

Α) Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη Α' ή Γ' ειδικότητας ή Βοηθού Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη.

Β) Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α' ή Β' κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών ή σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας, βάσει του οποίου χορηγήθηκε η ανωτέρω άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος ΙΕΚ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας, ότι η άδεια άσκησης επαγγέλματος χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.

2

2 μήνες


Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα παρακάτω προσόντα.
1.    Να είναι Έλληνες Πολίτες
2.    Να έχουν συμπληρώσει το 18° έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 65° έτος.
3.    Να είναι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού Κιλκίς.
4.    Να υποβάλλουν στην έδρα του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ στο Γραφείο Προσωπικού από 15-02-2014 έως 21-02-2014 πρωτοκολλημένη αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά:


Α. Φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας.
Β. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας.
Γ. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
Δ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 "Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων" και ότι το κρίσιμο δωδεκάμηνο έχουν ή δεν έχουν απασχοληθεί σε Δημόσια Υπηρεσία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/94 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου και σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια