Οικονομία

Προσλήψεις στην ΠΕ Χανίων

Προσλήψεις στην ΠΕ Χανίων
Προσλήψεις στην ΠΕ Χανίων

Ανακοινωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δυο (2) ατόμων για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων, εκτάκτων και κατεπειγουσών αναγκών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, που οφείλονται σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Οι θέσεις, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης και αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

1 ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών
1 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση του υποψηφίου στην οποία θα αναφέρεται εκτός από τα προσωπικά του στοιχεία, ο Α.Μ.Κ.Α, ο ΑΦΜ και ΑΜ.ΙΚΑ, ή άλλου ταμείου καθώς και αντίγραφα των σχετικών εγγράφων (έγγραφο στο οποίο να φαίνεται ο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, καθώς και έγγραφο από το ΙΚΑ όπου θα φαίνεται ο αριθμός Μητρώου ΙΚΑ ή άλλου ταμείου)

2. Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.

3. Τίτλοι και λοιπά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα Απαιτούμενα Προσόντα που απαιτούνται από την παρούσα Ανακοίνωση όπως περιγράφονται στον ανωτέρω ΠΙΝΑΚΑ Β: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
4. Δικαιολογητικά απόδειξης εμπειρίας

5. Πιστοποιητικό ή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης που χορηγείται από τα ΚΕΠ μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου πρόσφατης έκδοσης (όχι πα- λαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων), για την απόδειξη ύπαρξης ανήλικων τέκνων. Προκειμένου για αλλοδαπό υποψήφιο, αντίστοιχο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης αρμόδιας αλλοδαπής αρχής του κράτους την ιθαγένεια του οποίου έχουν, πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων).
6. Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/1986 ότι α) έχουν την υγεία και φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν και β) ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Ν. 3528/2007 Υπαλληλικός Κώδικας (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση, κ.λ.π.).

7. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος τους φορείς του δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα του άρθρου 14 παρ.1 του ν. 2190/1994 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του ν.3812/2009, που έχει απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή με δίμηνη σύμβαση για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή με τρίμηνη σύβαση για την πυρασφάλεια, ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών και τις δημοτικές κατασκηνώσεις, καθώς και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη) κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του
8. Για τους αλλοδαπούς πολίτες τρίτων χωρών, όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά κι επιπλέον φωτοτυπία Άδειας Διαμονής Πολιτών Τρίτων Χωρών, η οποία παρέχει δικαίωμα άμεσης πρόσβασης στην αγορά εργασίας.

Η προκηρυξη εδω