Οικονομία

Προσλήψεις 10 ατόμων στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
Προσλήψεις 10 ατόμων στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προτίθεται να συνάψει δέκα (10) συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης για την παροχή διοικητικής-διαχειριστικής υποστήριξης των προγραμμάτων υποτροφιών που διαχειρίζεται στο πλαίσιο των πράξεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (Ε.Π. ΑΝΑΔΕΔΒΜ)» (ΕΣΠΑ 2014-2020) που συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020»και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει σχετική αίτηση σύμφωνα με τους όρους της παρούσας πρόσκλησης.

Η εκτιμώμενη διάρκεια των συμβάσεων είναι δεκαοκτώ (18) μήνες και η αμοιβή θα καταβάλλεται μηνιαία βάσει των διατάξεων του Κεφαλαίου Β΄ του Ν. 4354/2015 (Α΄ 76).

Αίτηση - Δικαιολογητικά

α) Αίτηση σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος Ι με τα δικαιολογητικά από τα οποία αποδεικνύεται η συνδρομή των Απαιτούμενων Προσόντων της παραγράφου 4.1, όπως αναφέρεται στο Παράρτημα ΙΙΙ της παρούσας Πρόσκλησης.

Τα Απαιτούμενα Προσόντα πρέπει να υφίστανται κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των Αιτήσεων.

β) Υπεύθυνη Δήλωση σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος ΙΙ 4/10

γ) Βιογραφικό σημείωμα

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο εντύπως σε σφραγισμένο φάκελο διάστασης Α4 με την ένδειξη "Αίτηση στο πλαίσιο της υπ' αριθμ. πρωτ: 9770 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος", ο οποίος κατατίθεται ιδιοχείρως ή αποστέλλεται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρία ταχυμεταφορών εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 στην εξής διεύθυνση: Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθν. Αντιστάσεως 41 Τ.Κ. 14234 Ν. Ιωνία Αττικής.

Οι φάκελοι θα πρέπει να παραληφθούν από το ΙΚΥ το αργότερο μέχρι τη 17η Μαΐου 2019 και ώρα 15:00.

Κατ' εξαίρεση και μόνο στην περίπτωση συστημένης επιστολής ή αποστολής με εταιρία ταχυμεταφορών, το εμπρόθεσμο κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου ή του φακέλου αποστολής.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Δείτε εδώ όλες τις θέσεις εργασίας