Οικονομία

6 προσλήψεις στο Δήμο Ζαγόρας Μουρεσίου

6 προσλήψεις στο Δήμο Ζαγόρας Μουρεσίου
6 προσλήψεις στο Δήμο Ζαγόρας Μουρεσίου Ο Δήμος Ζαγόρας Μουρεσίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, έξι (6)ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων ή εποχικών αναγκών του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, που εδρεύει στη Ζαγορά του Νομού Μαγνησίας, ως εξής:

 Δύο (2) άτομα, ειδικότητας ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων  

Τέσσερα (4) άτομα, ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας για την πρόσληψη των οποίων δεν απαιτούνται ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 5 του Ν. 2527/97.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στο Δημοτικό Κατάστημα στη Ζαγορά, ταχ. δ/νση: Άγιος Γεώργιος, Τ.Κ. 370 01, Ζαγορά Ν. Μαγνησίας, και συγκεκριμένα στο Γραφείο Προσωπικού, αρμόδια υπάλληλος η κα Γάκη Σπυριδούλα (τηλ. επικοινωνίας: 2426.350.115) εντός προθεσμίας επτά (7) ημερών, από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στους χώρους ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου στη Ζαγορά και στην Τσαγκαράδα, δηλαδή έως και την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ