Οικονομία

73 θέσεις εργασίας σε αρχαιολογικούς χώρους

73 θέσεις εργασίας σε αρχαιολογικούς χώρους
73 θέσεις εργασίας σε αρχαιολογικούς χώρους Στις παρακάτω παραγράφους μπορείτε να βρείτε όλες τις θέσεις εργασίας που ειναι ανοιχτές για αιτήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους.

Πρόσληψη 15 ατόμων στην Α' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων


Η Λ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη εργατών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του ενταγμένου έργου στο Ε.Π. «Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013», με τίτλο «Στερέωση και μερική αποκατάσταση του Αρχαιολογικού Χώρου της Αρχαίας Αιανής Κοζάνης και των αγροικιών Α'και Β'» και για χρονικό διάστημα επτά (7) μηνών.


•   ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες 15 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής


Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής - Κοζάνης, Τ.Κ.500 04, (τηλ. επικοινωνίας: 2461098800-1) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠΠΟΑ (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, δηλ. από 06/03/2014 έως 12/03/2014.


Περισσότερες    πληροφορίες    στην    ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΚΥΓ-ΧΙΣ



Πρόσληψη 6 ατόμων στη K' Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων


Η K' Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «"Ολοκλήρωση κατασκευής των τμημάτων της «36ης Εθνικής Οδού Μυτιλήνης -Καλλονής, Τμήμα Ι: Βελτίωση 36ης Ε.Ο. κατά τμήματα από διακλάδωση Μόριας μέχρι Αρίσβη και Τμήμα ΙΙ: Βελτίωση τμήματος 36ης Ε.Ο. από διακλάδωση παράκαμψης Μόριας έως διακλάδωση 1ης Επαρχιακής οδού (Λάρσος) "», ως εξής:


•   ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες 6
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
 
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Κ' ΕΠΚΑ Σαπφούς 22-Μυτιλήνη Τ.Κ.81100- Λέσβος, υπόψιν κ. Σαραντινού Βασιλική (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr ) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Κ'ΕΠΚΑ, δηλ. από 7-3-2014 έως 13-3-2014.


Περισσότερες    πληροφορίες    στην    ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΚΤΓ-ΗΕΞ



Πρόσληψη 5 ατόμων στη K' Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων


Η K' Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Βελτίωση 9ης Επαρχιακής οδού Θερμής - Πηγής-Λάμπου Μύλοι (Διακλάδωση 36ης Ε.Ο.- Πηγής)», ως εξής:


•    ΠΕ Αρχαιολόγος 1
•    ΤΕ Φωτογράφος 1
•    ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες 3


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Κ' ΕΠΚΑ Σαπφούς 22-Μυτιλήνη Τ.Κ.81100- Λέσβος, υπόψιν κ. Σαραντινού Βασιλική (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α.  (http://www.yppo.gr ) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Κ'ΕΠΚΑ, δηλ. από 7-3-2014 έως 13-3-2014.


Περισσότερες    πληροφορίες    στην    ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΚΤΓ-ΨΗΔ


 

Πρόσληψη 4 ατόμων στη ΚΘ' Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων


Η ΚΘ' Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για το έργο «Εργασίες Αρχαιολογίας στα ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε» ως εξής:


•    ΠΕ Αρχαιολόγων 2
•    ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών 2


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: ΚΘ' ΕΠΚΑ Σιδηροδρομικού Σταθμού 8,Τ.Κ. 53100 Φλώρινα . Υπόψιν κ. Β.Βολτσίνη (τηλ. επικοινωνίας: 23850-28206) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, δηλ. από 10-03-2014 έως 14-03-2014 και από 9:00π.μ έως 14:00 μ.μ.


Περισσότερες    πληροφορίες    στην    ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΚ3Γ-ΣΑΞ
 


 

Πρόσληψη 5 ατόμων στη 17η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων


Η 17η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του ενταγμένου έργου στο Ε.Π. «Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013», με τίτλο «Συντήρηση τοιχογραφιών και δαπέδου Ιερού Ναού Κοίμησης θεοτόκου Αιανής Π.Ε. Κοζάνης» ως εξής:


•    ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 1
•    ΠΕ    Συντηρητές   Αρχαιοτήτων και   έργων   Τέχνης   και ελλείψει αυτών ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και 'Εργων Τέχνης 4


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Τπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Δημογεροντίας 10 (Αρχοντικό Γρ. Βούρκα - Κοζάνη, Τ.Κ.50100, υπόψιν κ Ευάγ. Τσιμόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 2461025903) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Τ. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, δηλ. από 07/03/2014 έως 13/03/2014.


Περισσότερες    πληροφορίες    στην    ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΚΤΓ-ΒΩΔ



Πρόσληψη 5 ατόμων στη 17η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων


Η 17η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του ενταγμένου έργου στο Ε.Π. «Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013», με τίτλο «Αποκατάσταση του Αρχοντικού Γρηγορίου Βούρκα στην Κοζάνη», ως εξής:


•    ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 1
•    ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και 'Εργων Τέχνης 2
•    ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες 2


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
 
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Δημογεροντίας 10 (Αρχοντικό Γρ. Βούρκα - Κοζάνη, Τ.Κ.50100, υπόψιν κ Ευάγ. Τσιμόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 2461025903) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Τ. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, δηλ. από 07/03/2014 έως 13/03/2014.


Περισσότερες    πληροφορίες    στην    ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΚΤΓ-Η5Π



Πρόσληψη 3 ατόμων στη 17η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων


Η 17η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του ενταγμένου έργου στο Ε.Π. «Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013», με τίτλο «Συντήρηση των τοιχογραφιών του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αιανής», ως εξής:


•    ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 1
•    ΠΕ   Συντηρητές  Αρχαιοτήτων και   'Εργων  Τέχνης  και ελλείψει αυτών ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και 'Εργων Τέχνης 2


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Τπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Δημογεροντίας 10 (Αρχοντικό Γρ. Βούρκα - Κοζάνη, Τ.Κ.50100, υπόψιν κ Ευάγ. Τσιμόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 2461025903) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Τ. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης  της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, δηλ. από 07/03/2014 έως 13/03/2014.


Περισσότερες    πληροφορίες    στην    ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΚΤΓ-ΨΚΣ



Πρόσληψη 5 ατόμων στην 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων


Η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης - ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του έργου ΕΣΠΑ «Ανάδειξη Κάστρου Καρύταινας (Διαμόρφωση μονοπατιού, συντήρηση - στερέωση ιερού ναού Παναγιάς, στερέωση οικίας Κολοκοτρώνη και αποκατάσταση βυζαντινού πύργου Ματζουρανογιάννη, αποκατάσταση πύργου Λεβένταινας)», ως εξής:


•    ΔΕ Εργατοτεχνιτών και ελλείψει αυτών ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες 2
•    ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών 3


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: 25η Ε.Β.Α., Αρχαία Κόρινθος, Τ.Κ. 200 07, Ν. Κορινθίας, υπόψιν Γραμματείας κα Ιατράκη Μαριάννα (τηλ. επικοινωνίας: 2741 0 31443) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot) και του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. (http://www.yppo.gr, Προκηρύξεις Επιλογής Προσωπικού) και της ανάρτησής της στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας την 06-03-2014, δηλαδή από 07/03/2014 έως και 13/03/2014.


Περισσότερες    πληροφορίες    στην    ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΚΤΓ-ΜΦΞ


Πρόσληψη 6 ατόμων στην 10η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων


Η 10η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για το ενταγμένο στο Ε.Π. «Μακεδονία-Θράκη 2007-2013» (ΕΣΠΑ) έργο «Αποκατάσταση-Ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου των Μεσαιωνικών Σιδηροκαυσίων στα Στάγειρα Χαλκιδικής», ως εξής:


•    ΔΕ Εργατοτεχνίτες 3
•    ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες 3 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής


Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της 10ης ΕΒΑ στον Πολύγυρο, Πολυτεχνείου 12, ΤΚ 63100, Πολύγυρος Χαλκιδικής. Υπόψη κ. Αικατερίνης Μιχαήλ, (τηλ. επικοινωνίας: 2371022060) (πληροφορίες δίνονται και στο Τεχνικό Γραφείο Αγ.Όρους: 2310285163), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης, στις 07.03.2014 στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, δηλ. από 10.03.2014 έως 14.03.2014, από τις 09.00πμ έως τις 14.00.


Περισσότερες    πληροφορίες    στην    ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΚ3Γ-Τ54


 

Πρόσληψη 19 ατόμων στη Β' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων


Η Β' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων του ενταγμένου στο Ε.Π. «Αττική 2007-2013» έργου (ΕΣΠΑ) «Συλλογή, μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση ακαθάρτων περιοχών Κορωπίου-Παιανίας», ως εξής:


•    ΠΕ Αρχαιολόγοι 2
•    ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες 17


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
 
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων), στα γραφεία της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων στη διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 98-100, Αθήνα 11741, υπόψη κ. Τσοπέη Κυριακή (Τηλ. Επικοινωνίας 210.3213122, εσωτ.109), εντός προθεσμίας (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, δηλ. από 11.3.2014 έως και 17.3.2014.


Περισσότερες    πληροφορίες    στην    ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΚΣΓ-Τ86

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%99%CE%9A%CE%A4%CE%93-%CE%A8%CE%97%CE%94