Οικονομία

Νέες προσλήψεις με επιδότηση από την Επιταγή Εισόδου

Επιταγή Εισόδου αλλαγές στο πρόγραμμα επιδότησης Επιταγή Εισόδου αλλαγές στο πρόγραμμα επιδότησης
Νέες προσλήψεις με επιδότηση από την Επιταγή Εισόδου Αλλαγές στο πρόγραμμα voucher Επιταγή Εσόδου στην Αγορά Εργασίας έως 29 ετών και στην Επιταγή Εισόδου στον Τουρισμό θεσπίζει το υπουργείο Εργασίας με τροποποιητική απόφαση της προκήρυξης του προγράμματος που δίνει επιδότηση σε επιχειρήσεις ώστε να προβούν σε προσλήψεις ωφελούμενων.

Συγκεκριμένα με τροποποίηση της προκήρυξης του προγράμματος Επιταγή Εισόδου στην Αγορά εργασίας για νέους έως 29 ετών καθώς και της Επιταγής Εισόδου στον Τουρισμό , αλλάζουν οι όροι συμμετοχής των επιχειρήσεων και διευκολύνεται επιπλέον η διαδικασία ,αφού ανοίγει το δρόμο να επιδοτηθούν και άλλες προσλήψεις ωφελούμενων.

Η αλλαγή αφορά ότι πλέον επιχείρηση που έχει προσλάβει ωφελούμενο της Επιταγής Εισόδου στην Αγορά Εργασίας ήδη πριν την προκήρυξη του προγράμματος χωρίς να επιδοτηθεί θα μπορεί να λάβει εκ νέου την επιδότηση μετά την δημοσίευση της τροποποιητικής απόφασης με προθεσμία 15 ημερών από την δημοσίευση της απόφασης.

Έτσι δίνεται το δικαίωμα και σε επιχειρήσεις που έχουν ήδη προσλάβει τους ωφελούμενους της Επιταγής Εισόδου πριν την έναρξη του προγράμματος επιδότησης να ενταχθούν σε αυτό.

Για την ενεργοποίηση αυτή των αλλαγών θα εκδοθεί εγκύκλιος από τον ΟΑΕΔ που υλοποιεί την πράξη και χορηγεί την επιδότηση.

NETWORK