Οικονομία

Προσλήψεις στην ΕΛΣΤΑΤ

Προσλήψεις στην ΕΛΣΤΑΤ
Προσλήψεις στην ΕΛΣΤΑΤ Ηλεκτρονική αίτηση θα μπορούν να υποβάλουν στην ΕΛΣΤΑΤ οι ενδιαφερόμενοι για τις προσλήψεις συνεργατών που επιθυμούν να απασχοληθούν ως ιδιώτες συνεργάτες στις διενεργούμενες στατιστικές εργασίες.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων για τις προσλήψεις στην ΕΛΣΤΑΤ, για να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών της Στατιστικής Αρχής θα υποβάλλονται από 5 Μαρτίου 2014 μέχρι την 5η Απριλίου 2014. Το Μητρώο αυτό, που τηρείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα έχει ισχύ για 8 μήνες, από το Μάιο έως και το Δεκέμβριο 2014.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών έχουν μόνον ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.

Οι αιτήσεις, για την εγγραφή στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνο ηλεκτρονικά στην Ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.statistics.gr, στην πρώτη σελίδα του Portal, στην ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ».

Οι Ιδιώτες Συνεργάτες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε προηγούμενα Μητρώα Ιδιωτών Συνεργατών, θα πρέπει να υποβάλλουν νέα Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση εγγραφής.

Περισσότερα προσλήψεις ΕΛΣΤΑΤ