Οικονομία

7 θέσεις εργασίας στον αρχαιολογικό χώρο αρχαίας Καρθαίας Κέας

7 θέσεις εργασίας στον αρχαιολογικό χώρο αρχαίας Καρθαίας Κέας
7 θέσεις εργασίας στον αρχαιολογικό χώρο αρχαίας Καρθαίας Κέας Ανακοίνωση για την πρόσληψη -με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), για τις ανάγκες του έργου «Συντήρηση και ανάδειξη μνημείων αρχαίας Καρθαίας Κέας» επτά (7) ειδικευμένων εργατών, νια χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών από την ημερομηνία πρόσληψής τους, με δυνατότητα παράτασης

, εξαρτώμενη από την πορεία των εργασιών και τις διαθέσιμες πιστώσεις του έργου:

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

1.

ΥΕ Ειδικευμένος Εργάτης

7 (επτά)

8 (οκτώ) μήνες με δυνατότητα παράτασης

Οι ειδικευμένοι εργάτες θα απασχοληθούν σε εργασίες υλοποίησης του προγράμματος ανάδειξης και συγκεκριμένα σε αποχορτώσεις-αποψιλώσεις, μετακίνηση και τακτοποίηση λίθων, εργασίες διαμορφώσεων στον αρχαιολογικό χώρο, επισκευή και κτίσιμο λιθόκτιστων τοίχων, ανασκαφή, αποχωματώσεις, αρχαιολογικούς καθαρισμούς, πλύσιμο κεραμικής, ταξινόμηση ευρημάτων και λοιπές εργασίες, σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις προτεραιότητες που θα επισημαίνουν οι επιστημονικοί υπεύθυνοι του Έργου. Η έδρα των ειδικευμένων εργατών θα είναι στην Κέα καθ' όλη τη διάρκεια της απασχόλησής τους.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν περιέλθει στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στο γραφείο στήριξης του έργου στην διεύθυνση: Σπυρίδωνος Τρικούπη 16, Αθήνα, Τ.Κ. 10683 υπ' όψιν κ. Λ. Κίτσου (τηλ. επικοινωνίας: 2108211237 και 2108847158) από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ., εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών που αρχίζει από 18-3-2014 και λήγει στις 27-3-2014. Η ανακοίνωση αυτή θα έχει καταχωρηθεί στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και θα έχει αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων του γραφείου του έργου (Σπυρίδωνος Τρικούπη 16) και της Προϊσταμένης Αρχής (ΔΙ.Π.Κ.Α. Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα) τουλάχιστον από την προηγούμενη ημέρα έναρξης της προθεσμίας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ