Οικονομία

ΟΠΕΚΕΠΕ εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή ερωτημάτων

ΟΠΕΚΕΠΕ εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή ερωτημάτων ΟΠΕΚΕΠΕ εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή ερωτημάτων
ΟΠΕΚΕΠΕ εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή ερωτημάτων Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει ότι από την Δευτέρα, είναι σε λειτουργία εκ νέου η ενότητα υποβολής Ερωτημάτων - Παραπόνων στον διαδικτυακό του χώρο .

Με τα ηλεκτρονικά έντυπα του ΟΠΕΚΕΠΕ δίνεται στον πολίτη η δυνατότητα διαδικτυακής υποβολής ερωτημάτων, παραπόνων καθώς και προτάσεων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ το Έντυπο Ερωτημάτων/Παραπόνων περιέχει ανοικτά πεδία όπου μπορείτε να θέσετε ερωτήματα σχετικά με τα αντικείμενα του Οργανισμού (πληρωμές, προγράμματα, έλεγχοι, επιδοτήσεις) αλλά και να διατυπώσετε παράπονα από τις συναλλαγές σας με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ποια ζητήματα αφορά η ηλεκτρονική υποβολή ερωτημάτων

Ερωτήματα-παράπονα δικαιούχων κοινοτικών ενισχύσεων

Για ερωτήματα που αφορούν σε Αγροπεριβαλλοντικά Μέτρα (βιολογική γεωργία, βιολογική κτηνοτροφία, εκτατικοποίηση κτηνοτροφίας, δάσωση γεωργικών γαιών κλπ.) θα πρέπει να αναφέρεται και ο αριθμός πρωτοκόλλου (αριθ. παρτίδας) του φακέλου πληρωμής της αρμόδιας Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης.

Για ερωτήματα που αφορούν σε Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης αναφέρετε και τον ΑΦΜ του μεταβιβαστή (θανόντα για τις περιπτώσεις μεταβίβασης λόγω κληρονομιάς).