Οικονομία

Επίδομα ενοικίου: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα από τον ΟΠΕΚΑ

Επίδομα ενοικίου: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα από τον ΟΠΕΚΑ
Επίδομα ενοικίου: Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους από τον ΟΠΕΚΑ. Οι αναγνώστες του Dikaiologitika News μας ενημέρωσαν μάλιστα έγκαιρα και έγκυρα για την καταβολή του επιδόματος. 

Στις 25 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων το επίδομα ενοικίου από τον ΟΠΕΚΑ. Η πίστωση ως συνήθως ξεκίνησε να φαίνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την Τρίτη τις απογευματινές ώρες. Το επίδομα ενοικίου δόθηκε σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι και την 31 Αυγούστου και έχει εγκριθεί. 

Για να εγκριθεί η αίτηση απαιτείται το μισθωτήριο συμβόλαιο να έχει διάρκεια τουλάχιστον έξι μήνες από τον επόμενο μήνα της υποβολής αίτησης.

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν εντός Μαρτίου 2019 για τις οποίες διαπιστώθηκε από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ότι εξακολουθούν να πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος, ανανεώθηκαν αυτόματα και εμφανίζονται με την ένδειξη «Η αίτηση έχει ανανεωθεί για ένα επιπλέον εξάμηνο».

NETWORK