Οικονομία

3 προσλήψεις για 12 μήνες στο Δήμο Μεγαρέων

3 προσλήψεις για 12 μήνες στο Δήμο Μεγαρέων
3 προσλήψεις για 12 μήνες στο Δήμο Μεγαρέων Ο Δήμος Μεγαρέων ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά τρία (3) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Μεγαρέων, που εδρεύει στα Μέγαρα Ν. Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: «Αποχέτευση Ακαθάρτων Νέας Περάμου», «Αντικατάσταση Δικτύων Ύδρευσης της πόλης των Μεγάρων», «Ανέγερση Γηροκομείου θέση Κ.Φ. 557 του Δήμου Μεγαρέων»

, «Κατασκευή και Εξοπλισμός του έργου "Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ν. Περάμου Δήμου Μεγαρέων Αττικής"» και «Προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστημάτων ελέγχου και περιορισμού διαρροών στο υφιστάμενο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της πόλης των Μεγάρων» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες. Στο πλαίσιο των έργων αυτών θα απασχοληθεί ανά ειδικότητα ο εξής αριθμός ατόμων:

ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 1

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Μεγαρέων, Γραφείο Προσωπικού, Χρ. Μωραίτου & Γ. Μαυρουκάκη, Τ.Κ. : 19100 Μέγαρα, υπόψιν κας Β. Μητσοπούλου ή Ι. Πέγκου, (τηλ. επικοινωνίας : 2296081904)  έως 31-03-2014.
Περισσότερες    πληροφορίες    στην    ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΞ4ΩΚΠ-3ΥΜ