Οικονομία

Βεβαίωση συντάξεων ΟΓΑ 2014

Βεβαίωση συντάξεων ΟΓΑ 2014 Βεβαίωση συντάξεων ΟΓΑ 2014
Βεβαίωση συντάξεων ΟΓΑ 2014 Την βεβαίωση συντάξεων ΟΓΑ για την Φορολογική δήλωση του 2014 μπορούν οι συνταξιούχοι του Οργανισμού να εκτυπώσουν από τον υπολογιστή τους σε ειδική εφαρμογή που έχει ανοίξει εδώ και λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού έχει ανοίξει η εφαρμογή για την βεβαίωση συντάξεων ΟΓΑ 2014 για τις συντάξεις που έχουν εισπράξει οι συνταξιούχοι το 2013 και που θα πρέπει να καταγράψουν στην Φορολογική τους Δήλωση 2014.

Η εκτύπωση για την βεβαίωση συντάξεων ΟΓΑ 2014 για Φορολογική Χρήση είναι δυνατή μόνο με την συμπλήρωση του ΑΜΚΑ, του Αριθμού Μητρώου (ΑΜ ΟΓΑ) και του ΑΦΜ του Συνταξιούχου.

Αν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ δεν έχουν δηλωθεί στον Αρμόδιο Ανταποκριτή του ΟΓΑ ή δεν έχει καταχωρηθεί ο σωστός ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ, τότε ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απευθυνθεί στον αρμόδιο Ανταποκριτή του ΟΓΑ με την κάρτα τού ΑΜΚΑ ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ (π.χ. βεβαίωση ΚΕΠ), καθώς και με οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΦΜ του (φορολογική δήλωση ή εκκαθαριστικό σημείωμα).

πατήστε εδώ για να την εκτυπώσετε