Οικονομία

ΔΕΗ: 36 θέσεις εργασίας με 8μηνα

ΔΕΗ: 36 θέσεις εργασίας με 8μηνα ΔΕΗ: 36 θέσεις εργασίας με 8μηνα
ΔΕΗ: 36 θέσεις εργασίας με 8μηνα Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα έξι (36) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που εδρεύει στον Νομό Κοζάνης

, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

202

ΑΗΣ/ Αγίου Δημητρίου

Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών -Υποσταθμών

 8 μήνες

3

(βάρδια)

203

ΑΗΣ/ Αγίου Δημητρίου

Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕ

Μηχανοτεχίτες

8

μήνες

14

(βάρδια)

204

ΑΗΣ/ Αγίου Δημητρίου

Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕ

Τεχνίτες Ορυχείων

8

μήνες

7

(βάρδια)

205

ΑΗΣ/ Αγίου Δημητρίου

Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕ Χειριστές Κατεργασίας Ύδατος

8

μήνες

2

206

ΑΗΣ/ Αγίου Δημητρίου

Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕ Τεχνίτης Συγκολλητής

8

μήνες

1

208

ΑΗΣ/ Αγίου Δημητρίου

Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Εκτέλεσης Τεχνικών Έργων (Προωθητήρων ή Φορτωτών)

8

μήνες

1

209

ΑΗΣ/ Αγίου Δημητρίου

Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕ

Μηχανοτεχνίτες

8

μήνες

6

(ημερήσιοι)

210

ΑΗΣ/ Αγίου Δημητρίου

Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕ Οικοδόμων Μονίμων Συνεργείων Συντήρησης

8

μήνες

1

211

ΑΗΣ/ Αγίου Δημητρίου

Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕ

Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών -Υποσταθμών

8

μήνες

1

(ημερήσιοι)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ/ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΑΗΣ/ΑΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Τ.Θ 1350, Τ.Κ. 50100 - ΚΟΖΑΝΗ απευθύνοντας την στους αρμόδιους υπαλλήλους κ. ΜΑΚΕΔΟΝΑ Δέσποινα τηλ: 24610-54305 και κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημήτριο τηλ: 24610-54283.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση- β) στο διαδικτυακό τόπο της ΔΕΗ ΑΕ (Σφάλμα! Η αναφορά της υπερ-σύνδεσης δεν είναι έγκυρη. γ) στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών Φορέων -> Εποχικό- δ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι -> Ανεξάρτητες και άλλες αρχές -> ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών Φορέων -> Εποχικό.

Οι προς κάλυψη θέσεις της ανακοίνωσης ΣΟΧ 2/2014 με αριθ. πρωτ. : 1927/31.03.2014 που αφορά στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου είναι τριάντα έξι (36), διαφόρων ειδικοτήτων.
Υπηρεσιακή Μονάδα :    ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, Τ.Θ. 1350
Αρμόδιοι Υπάλληλοι :    ΜΑΚΕΔΟΝΑ    Δ ΕΣΠΟΙΝΑ     τηλ. 2461054305
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   τηλ. 2461054283
Υποβολή αιτήσεων γίνεται από 11/04/2014 έως και 23/04/2014.