Οικονομία

Πρόγραμμα «Στηρίζουμε» την ιατροφαρμακευτική φροντίδα των Βυρωνιωτών

Πρόγραμμα «Στηρίζουμε» την ιατροφαρμακευτική φροντίδα των Βυρωνιωτών
Πρόγραμμα «Στηρίζουμε» την ιατροφαρμακευτική φροντίδα των Βυρωνιωτών Το κοινωνικό του πρόσωπο αποδεικνύει με πράξεις, για μία ακόμα φορά, ο Δήμος Βύρωνα, μέσα από την υλοποίηση του προγράμματος «Στηρίζουμε» που αφορά στην ιατροφαρμακευτική φροντίδα των ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Ειδικότερα, ο Δήμος Βύρωνα και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ιατρός Χρήστος Γώγος, σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Αποστολή Άνθρωπος», προχωρούν στην υλοποίηση του προγράμματος «Στηρίζουμε», με στόχο  την κάλυψη των ιατρικών και φαρμακευτικών αναγκών όσων δημοτών αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά ή είναι ανασφάλιστοι.
 
«Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των πολιτών που αδυνατούν οικονομικά να καλύψουν τις ανάγκες τους ή που είναι ανασφάλιστοι, αποτελεί υποχρέωση και προτεραιότητά μας» αναφέρει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και προσθέτει: «με πράξεις και όχι στα λόγια αποδεικνύουμε την κοινωνική μας υπευθυνότητα απέναντι στους συμπολίτες μας. Γιατί στα δύσκολα δεν πρέπει να είναι κανείς μόνος του. Γιατί η πρόνοια και η υγεία μας δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια για τους λίγους αλλά πρώτο μέλημα για όλους μας».
 
Στη σημασία της κοινωνικής πολιτικής και στον τομέα της υγείας, αναφέρεται ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ιατρός Χρήστος Γώγος, επισημαίνοντας: «είναι χρέος μας να συνεισφέρουμε τα μέγιστα στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους για οικονομικούς λόγους. Είναι ανάγκη να σταθούμε στο πλευρό όλων όσων μας χρειάζονται. Και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε».
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δημότες κάθε ηλικίας που χρειάζονται υποστήριξη. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τις Επισκέπτριες Υγείας του τμήματος Δημοτικών Ιατρείων της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, στα τηλ.: 2107641702, 2107652588 και 2107624403.