Οικονομία

Προκήρυξη εκπαιδευτικού προσωπικού στην ΣΑΝ

Προκήρυξη εκπαιδευτικού προσωπικού στην ΣΑΝ Προκήρυξη εκπαιδευτικού προσωπικού στην ΣΑΝ
Προκήρυξη εκπαιδευτικού προσωπικού στην ΣΑΝ Προκηρυξη για την πρόσληψη με επιλογή, «Εκπαιδευτικού Προσωπικού με Σύμβαση (ΕΠΣ) ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία για το Ακαδημαϊκό Έτος 2014 - 2015 (χρονικό διάστημα από 1 Σεπ 2014 μέχρι 31 Αυγ 2015), για τα ακόλουθα μαθήματα

 - θέσεις- δραστηριότητες και ώρες απασχόλησης όπως αναλυτικά αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα (α):

ΠΙΝΑΚΑΣ (α)

Α/Α

ΜΑΘΗΜΑ

ΘΕΣΕΙΣ

ΩΡΕΣ

1

ΑΓΓΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ

1

30

2

ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (όπως 1 .α)

4

120

3

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (όπως 1.α)

2

60

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1.      Γενικές προϋποθέσεις - πληροφορίες
α. Στον παραπάνω πίνακα , η πρόσληψη θα πραγματοποιηθεί εφόσον στα ανάλογα μαθήματα ο αριθμός των συμμετεχόντων σπουδαστών ανά μάθημα είναι τουλάχιστον οκτώ (8).
β. Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις, καλούνται να υποβάλουν δικαιολογητικά στη ΣΑΝ έως και 15 Μαίου και ώρες από 09:00 έως 13:00.
γ. Η προκήρυξη, υπόδειγμα Αίτησης και πληροφορίες για το διαγωνισμό, υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Σχολής www.san.army.gr.
δ. Η διεύθυνση της ΣΑΝ είναι: Στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΤΑ Α', Βύρωνας, ΤΚ 162 01, Αθήνα, Τηλ. 210 7675609, 2107675-613/636, 210 7654793 (FAX).
 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ


2.    Απαιτούμενα γενικά προσόντα
α.    Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα παρακάτω απαιτούμενα γενικά προσόντα:
(1)    . Να είναι Έλληνες πολίτες.
(α) Όσοι έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση πρέπει να έχει παρέλθει ένα (1) τουλάχιστον έτος από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
(β) Δικαιούνται επίσης να είναι υποψήφιοι και όσοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, αλλά δεν έχει παρέλθει έτος από την απόκτησή της, εφόσον μέχρι την απόκτησή της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
(γ) Δύνανται επίσης να είναι υποψήφιοι και πολίτες των Κρατών -μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Π' αυτούς απαιτείται η γνώση της ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή (Β' επιπέδου) για την άσκηση των καθηκόντων του οικείου κλάδου, η οποία αποδεικνύεται με Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας, που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, όπως επίσης αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας.
(2)    . Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα.
(3)    . Να μην διώκονται ή έχουν καταδικαστεί για τα ποινικά αδικήματα του άρθρου 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/07).
(4)    . Οι άρρενες υποψήφιοι, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ,να έχουν εκπληρώσει τις Στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, ή να έχουν απαλλαχθεί νόμιμα από αυτές. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους πολίτες κράτους της EE, για τους οποίους δεν προβλέπεται στη χώρα τους υποχρεωτική στράτευση , γεγονός το οποίο αποδεικνύουν με δική τους μέριμνα , προσκομίζοντας αντίστοιχη βεβαίωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους τους , επίσημα μεταφρασμένη.
(5)    . Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της αντίστοιχης θέσης πιστοποιημένα από αρμόδια Επιτροπή.
(6)    . Να έχουν συμπληρώσει το 18° έτος και να μην έχουν υπερβεί το 64° έτος της ηλικίας τους την 31η Δεκ του έτους προκήρυξης του διαγωνισμού.
 
(7)    . Να κατέχουν τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών , μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής και σε περίπτωση που ο τίτλος έχει αποκτηθεί στη αλλοδαπή να κατέχουν και βεβαίωση ισοτιμίας από το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ ή το ΔΟΑΤΑΠ.
(8)    . Σε περίπτωση που κατέχουν δημόσια θέση , να μην υπόκεινται στους περιορισμούς των Ν. 1256/82 ΚΑΙ 1305/82 , «Περί Πολυθεσίας ».Τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου , των ΝΠΔΔ, των ΟΤΑ ά και 'β βαθμίδας και των Ανεξάρτητων Αρχών , οι οποίοι διορίστηκαν βάσει του Ν.2190/94 ,δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα πριν συμπληρωθεί πενταετία από την ημερομηνία διορισμού τους. Η απαγόρευση αυτή αφορά αποκλειστικά τους μόνιμους υπαλλήλους των ανωτέρω φορέων , η υπηρεσιακή κατάσταση των οποίων ρυθμίζεται από τον Υπαλληλικό Κώδικα. Η απαγόρευση δεν ισχύει για τους υπαλλήλους που ασχολούνται στους ανωτέρω φορείς με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου ή ορισμένου χρόνου, ακόμη και αν αυτοί έχουν προσληφθεί βάσει του Ν.2190/94 και κατέχουν οργανικές θέσεις.


β. Τα ανωτέρω γενικά προσόντα , θα πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά το χρόνο λήψης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων όσο και κατά το χρόνο διορισμού .

Απαιτούμενα δικαιολογητικά


α.   Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν κατά την υποβολή της αιτήσεως:


(1) Αίτηση στην οποία να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία τους, όπως αυτά αποτυπώνονται στο δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας, μαζί με μια πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία . Στην αίτηση θα δηλώνεται υποχρεωτικά και η διαθεσιμότητα του υποψηφίου σε εβδομαδιαία βάση.


(2)   Επικυρωμένη   φωτοτυπία   των   δύο   όψεων   του δελτίου αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους και το πιστοποιητικό
 
οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει η ελληνική ιθαγένεια ,καθώς και ο τρόπος και η ακριβής ημερομηνία κτήσης αυτής.
(3)    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνουν ότι δεν κατέχουν δημόσια θέση, ή στην περίπτωση που κατέχουν, δήλωση για την κατηγορία, το βαθμό και το είδος της κατεχόμενης θέσης, έχοντας υπόψη τους περιορισμούς περί πολυθεσίας. Σε περίπτωση πρόσληψη τους , οι δημόσιοι υπάλληλοι θα προσκομίζουν εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μηνός, υπολογιζόμενης από την ημέρα κοινοποίησης της πρόσληψής τους , απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που ανήκουν , η οποία θα επιτρέπει την απασχόλησή τους , αλλιώς θα ανακαλείται η πρόσληψή τους .Στην υπεύθυνη δήλωση να αναγράφεται ο κύριος ασφαλιστικός φορέας, ο αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου, ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και η ΔΟΥ στην οποία ανήκει.
(4)    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα αναφέρεται:
(α)   Εάν   έχει   καταθέσει   αίτηση   υποψηφίου ωρομίσθιου καθηγητή και σε άλλη Σχολή των ΕΔ.


(β)   Σε ποιες Σχολές κατέθεσε αίτηση


(γ)   Σε ποιο / ποια γνωστικά αντικείμενα ανά Σχολή


(δ)   Τον αριθμό των ωρών διδασκαλίας ανά μάθημα.


(5)   Βιογραφικό σημείωμα .


(6) Πτυχία και διπλώματα , αρμοδίως επικυρωμένα κατά τα προαναφερόμενα και επίσημα μεταφρασμένα κατά περίπτωση , από τα οποία θα αποδεικνύονται οι σπουδές των ενδιαφερομένων .


(7) Βεβαίωση προϋπηρεσίας σε εκπαιδευτικά καθήκοντα σε σχέση με το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο , σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, όπως αυτή θα προκύπτει από τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά. Για την απόδειξη της προϋπηρεσίας οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά, κατά περίπτωση:


(α)   Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα :
Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, σε μήνες , μέρες ή ώρες απασχόλησης. Πέραν της βεβαίωσης η προϋπηρεσία να δηλώνεται από τον υποψήφιο με Υπεύθυνη Δήλωση ,όπως στο συνημμένο υπόδειγμα.

(β)  Οι ελεύθεροι επαγγελματίες :
1/ Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα όπως
παραπάνω.
 
21 Υπεύθυνη δήλωση, χωριστά από την αίτηση, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν. 1599/86, ότι η προϋπηρεσία είναι εκπαιδευτική και σχετική με το αντικείμενο της θέσης.
3/ Υποβολή μίας τουλάχιστον σχετικής σύμβασης ή δελτίων παροχής υπηρεσιών που καλύπτουν ενδεικτικά τη διάρκεια και το είδος της προϋπηρεσίας στην οποία να αναφέρεται ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας.


4/ Επιπλέον των παραπάνω η προϋπηρεσία να δηλώνεται από τον υποψήφιο με Υπεύθυνη Δήλωση , όπως στο συνημμένο υπόδειγμα.


(γ) Για προϋπηρεσία η οποία έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή, επιπλέον των δικαιολογητικών που απαιτούνται κατά τις ανωτέρω περιπτώσεις, ο υποψήφιος προσκομίζει βεβαίωση του εργοδότη στον οποίο απασχολήθηκε, στην οποία να αναφέρεται ο χρόνος και το είδος της απασχόλησης και βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού οργανισμού, είτε πρόκειται για αμιγώς κρατική ή αμιγώς ιδιωτική ή μικτή ασφάλιση. Εάν ο χρόνος προϋπηρεσίας έχει διανυθεί σε υπηρεσίες δημόσιου χαρακτήρα της αλλοδαπής, να αποδεικνύεται με βεβαίωση του αντίστοιχου δημόσιου φορέα .Σε κάθε περίπτωση, τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι νόμιμα επικυρωμένα και επίσημα μεταφρασμένα , όπως παράγραφο 7α(1)(β).


(δ) Οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας θα πρέπει να αναφέρουν σαφώς το χρονικό διάστημα της απασχόλησης , εάν είναι δυνατό , σε μήνες . Σε διαφορετική περίπτωση , θα μετατρέπονται σε μήνες ακολουθώντας ίδια πρακτική για όλους τους υποψηφίους . Αν η προϋπηρεσία έχει υπολογιστεί ως αριθμός ημερομισθίων το σύνολο των ημερών απασχόλησης θα διαιρείται διά του 25 ή αν η προϋπηρεσία έχει υπολογιστεί ως χρονικό διάστημα από την ημερομηνία έναρξης έως την ημερομηνία λήξης της απασχόλησης διά του 30.
(8)    Επισημαίνεται ότι η αίτηση και οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να είναι συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους υποψηφίους και θεωρημένες για το γνήσιο της υπογραφής από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.2690/99 «όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν.4250 /2014 (ΦΕΚ Ά 45) ». Αποκλειστικά υπεύθυνος για την εγκυρότητα ή μη της υποβαλλόμενης αίτησης και των δικαιολογητικών , είναι ο ίδιος ο υποψήφιος .
(9)    Όλα τα αντίγραφα εγγράφων θα πρέπει να είναι αρμοδίως
επικυρωμένα.
(10)    Η σχολή έχει το δικαίωμα να κάνει επαλήθευση της γνησιότητας όλων των δικαιολογητικών και πιστοποιητικών των υποψηφίων καθηγητών που διορίσθηκαν . Υποψήφιος , ο οποίος στην αίτησή του διαλαμβάνει ψευδή ή ανακριβή στοιχεία που επηρεάζουν την κατάταξη του στον πίνακα σειράς προτεραιότητας ή δεν συμπληρώνει όλα τα στοιχεία της αίτησης που είναι απαραίτητα για τον
 
καθορισμό της σειράς προτεραιότητάς του στον οικείο πίνακα , αποβάλλεται από τη διαδικασία με απόφαση της Τριμελούς Επιτροπής . Σε περίπτωση που δε που αποκαλυφθεί ότι διορίσθηκε με βάση ψευδή και αναληθή δικαιολογητικά , θα ανακαλείται ο διορισμός του και θα κινείται η διαδικασία για την ποινική του δίωξη.
(11)    Η Σχολή δεν υποχρεούται να καλεί τους υποψηφίους , των οποίων τα κατατιθέμενα δικαιολογητικά είναι ελλιπή, για συμπλήρωση αυτών.
(12)    Η Σχολή διατηρεί το δικαίωμα να μην καλύπτει ( μερικά ή ολικά ) τις θέσεις ή τις ώρες διδασκαλίας που προκηρύσσονται για οποιοδήποτε μάθημα , κατά την κρίση της , σε περίπτωση μεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών της .
(13)    Πιστοποιητικά και δικαιολογητικά γενικώς τα οποία σύμφωνα με την προκήρυξη πρέπει να συνυποβάλλονται με την αίτηση του υποψηφίου. Πιστοποιητικά και δικαιολογητικά τα οποία υποβάλλονται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και εντός δέκα ημερών από αυτή , θα γίνονται δεκτά μόνο κατόπιν αποδεδειγμένων λόγων ανωτέρας βίας ( π.χ απεργία / κινητοποίηση υπαλλήλων του φορέα έκδοσης πιστοποιητικού / δικαιολογητικού , νοσηλεία σε νοσοκομείο του υποψηφίου ) , η εξέταση των οποίων εναπόκειται στην κρίση της Τριμελούς Επιτροπής . Σε κάθε περίπτωση , προσόντα κτηθέντα μετά την ημερομηνία λήξης υποβολής δικαιολογητικών , δεν θα προσμετρούνται ως μόρια .
(14)    Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από την προκήρυξη υποβάλλονται απευθείας στην ΣΑΝ με την κατάθεση αυτών ή με συστημένες επιστολές το αργότερο μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας κατάθεσης , η οποία αποδεικνύεται από την ευανάγνωστη ημερομηνία σφραγίδας κρατικού ταχυδρομείου .