Οικονομία

14 θέσεις εργασίας στο Ρέθυμνο

14 θέσεις εργασίας στο Ρέθυμνο
14 θέσεις εργασίας στο Ρέθυμνο Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα τεσσάρων (14) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Ρεθύμνου, που εδρεύει στο Ρέθυμνο

, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα ειδικά τυπικά προσόντα:

Υπηρεσία

Έδρα θέσης

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβαση

ς

Αριθμός Ατόμων

Ειδικά τυπικά προσόντα

Δήμος Ρεθύμνης

Ρέθυμνο

ΔΕ Οδηγών Απορριμ ματοφόρ

ων (Γ'κατηγ ορίας)

2 Μήνες

3

ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης, Γ' κατηγορίας με ισχύον Πιστ. Επαγγ. Ικανότητας (ΠΕΙ), τίτλο σπουδών (τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης)

Δήμος Ρεθύμνης

Ρέθυμνο

ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (Γ'κατηγ ορίας)

2 Μήνες

3

ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης, Γ' κατηγορίας και κάρτα ΨΠΨ-Ταχογράφου, με ισχύον Πιστ. Επαγγ. Ικανότητας (ΠΕΙ), τίτλο σπουδών (τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης)

Δήμος Ρεθύμνης

Ρέθυμνο

ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων Έργου Κάλαθο φόρου) (Γ'κατηγορίας τάξης Δ )

2 Μήνες

1

Άδεια οδήγησης ομάδας Γ' κατηγορίας και τάξης Δ' σύμφωνα με το Π.Δ. 31/90 ή αντίστ. Π.Δ.22/76 ή αντιστ. 113/2012 & επιπλέον άδεια οδήγησης οδηγού αυτ/του Γ' Κατηγορίας. Τίτλο σπουδών (τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης)

Δήμος Ρεθύμνης

Ρέθυμνο

ΥΕ Εργατών -συνοδοί απορριμ- ματοφόρου

2 Μήνες

7

Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (άρθρο 5 παρ.   2   του Ν. 2527/1997).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2.    Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3.    Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.
 
4.    Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να αναφέρεται ότι δεν υπάρχει κώλυμα
υπέρβασης δίμηνης απασχόλησης σε συνολικό χρόνο δώδεκα (12)
μηνών.
5.    Πιστοποιητικό Οικ/κής Κατάστασης

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Ρεθύμνης ( Λ. Κουντουριώτη 80, τηλ 2831341205) και αρμόδια για την παραλαβή και για περισσότερες πληροφορίες είναι η Κ. Μαρινάκη Αργυρώ κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επόμενη της ανάρτησής της στον πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου.