Οικονομία

2 θέσεις εργασίας στα Χανιά

2 θέσεις εργασίας στα Χανιά 2 θέσεις εργασίας στα Χανιά
2 θέσεις εργασίας στα Χανιά Πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τις ανάγκες του Έργου του ΕΣΠΑ «Συντήρηση και Αποκατάσταση Βυζαντινού Τείχους Χανίων» για χρονικό διάστημα έως τις 15-7-2014, ημερομηνία λήξης του έργου, με δυνατότητα παράτασης

, ανάλογα με την πορεία των εργασιών και των διαθέσιμων πιστώσεων του έργου:

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

1

ΠΕ Αρχαιολόγος

Ένας(1)

Χανιά - Βυζαντ. Τείχος

2

ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων

& Έργων Τέχνης και ελλείψει αυτού ΔΕ

Τεχνικού Συντήρησης

Αρχαιοτήτων και Έργων

τέχνης

Ένας(1)

Χανιά - Βυζαντ. Τείχος


Ο αρχαιολόγος και ο συντηρητής αρχαιοτήτων θα απασχοληθούν: σε εργασίες αναστήλωσης - στερέωσης - αποκατάστασης και ανασκαφικής έρευνας όπως αυτές προβλέπονται από την εγκεκριμένη μελέτη του Έργου «Συντήρηση και Αποκατάσταση Βυζαντινού Τείχους Χανίων».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν περιέλθει στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στο γραφείο της Επιστημονικής Επιτροπής του Έργου Ανάδειξης Οχυρωματικών Έργων Κρήτης στην διεύθυνση: Ξανθουδίδου 22, Χανιά, Τ.Κ. 73100 (τηλ. επικοινωνίας 2821040655), όπου διατίθενται και σχετικά έντυπα αιτήσεων, κατά τις ώρες 11:00 - 14:00, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών που αρχίζει από 24/4/2014 έως και 3/5/2014. Η ανακοίνωση αυτή θα έχει καταχωρηθεί στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και θα έχει αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων των γραφείων της Επιστημονικής Επιτροπής του Έργου Ανάδειξης Οχυρωματικών Έργων Κρήτης και της Προϊσταμένης Αρχής (Δ.Β.Μ.Α. Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα) τουλάχιστον από την προηγούμενη ημέρα έναρξης της προθεσμίας.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ