Οικονομία

10 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πεύκης

10 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πεύκης
10 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πεύκης Ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης Αττικής ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων προκειμένου να καλυφθούν οι επείγουσες ανάγκες στην υπηρεσία καθαριότητας.

Η πρόσληψη διενεργείται σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν.3584/2007 «Κώδικας Δημοτικών & Κοινοτικών υπαλλήλων» ύστερα από την με αρ. 60/2014 απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου που νομιμοποιήθηκε με την με αριθ. Πρωτ. 16030/13001/15-04¬2014 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.2 εδ. ιε του Ν. 3812/2009, σύμφωνα με τις οποίες εξακολουθούν να εξαιρούνται από τις διατάξεις του Ν.2190/1994 οι συμβάσεις δίμηνης διάρκειας για κατεπείγουσες ανάγκες, αλλά και τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 2190/94 όπως συμπληρώθηκαν με εκείνες του άρθρου 20 του Ν. 2738/99.
Η πρόσληψη θα γίνει για τους εξής, ανά υπηρεσία, ειδικότητα, και διάρκεια σύμβασης αριθμού ατόμων (Βλέπε πίνακα Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

100

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ

ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

2 μήνες

10

Απαραίτητα δικαιολογητικά :

1. Ανεπικύρωτο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας

Επίσης, υποβάλλει όσα από τα ακόλουθα δικαιολογητικά επικαλείται με την αίτησή του, σε πρωτότυπο ή αντίγραφο επικυρωμένο.
2.    Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ.
3.    Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής) Δήμου στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.) σε ισχύ. Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.

Επιπλέον, οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολύτεκνων οικογενειών οφείλουν να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος δεν έχει προσληφθεί στον ίδιο φορέα άλλο μέλος της ίδιας οικογένειας κάνοντας χρήση της πολυτεκνικής ιδιότητας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
•    Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 ως 65 ετών.
•    Το προσωπικό που θα προσληφθεί υπόκειται στους περιορισμούς των άρθρων 5 και 6 του π.δ. 164/04, όπου προβλέπεται ελάχιστο κενό τριών μηνών μεταξύ συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας που συνάπτονται με τον ίδιο εργαζόμενο και τον ίδιο εργοδότη, για την κάλυψη ιδίων ή παρεμφερών αναγκών (άρθρο 5), ενώ η συνολική χρονική διάρκεια των συμβάσεων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους 24 μήνες (άρθρο 6).
•    Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 25 Απριλίου ως 2 Μαΐου 2014.
•    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου, στο πρωτόκολλο. Πληροφορίες και έντυπα της προκήρυξης και των αιτήσεων στο Γραφείο Προσωπικού (1ος όροφος).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ