Οικονομία

19 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ραφήνας

19 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ραφήνας
19 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ραφήνας Ο Δήμος Ραφήνας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκαεννέα (19) ατόμων, για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου διάρκειας δύο (2) μηνών

, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα:

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

1

ΥΕ εργατών πυροπροστασίας

Δεν   απαιτούνται   ειδικά   τυπικά προσόντα ( άρθρο 5 παρ. 2 του Ν. 2527/1997).

4

Δύο (2) μήνες

2

ΔΕ οδηγών πυροσβεστικού οχήματος

2

Δύο (2)

 

α)     Ισχύουσα       επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ' κατηγορίας, β)     Κάρτα   Ψηφιακού Ταχογράφου Οδηγού, η οποία να είναι σε ισχύ και η οποία εκδίδεται από τη Διεύθυνση Οργάνωσης και Πληροφορικής του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

 

μήνες

3

ΔΕ οδηγών πυροσβεστικού οχήματος

α)     Ισχύουσα     επαγγελματική άδεια

οδήγησης Γ' κατηγορίας.

2

Δύο (2) μήνες

4

ΔΕ ηλεκτροτεχνίτης

Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα ( άρθρο 5 παρ. 2 του Ν. 2527/1997).

1

Δύο (2) μήνες

5

ΥΕ εργάτες καθαριότητας

Δεν   απαιτούνται   ειδικά   τυπικά προσόντα ( άρθρο 5 παρ. 2 του Ν. 2527/1997).

8

Δύο (2) μήνες

6

ΥΕ εργάτες νεκροταφείου (ταφής-εκταφής)

Δεν   απαιτούνται   ειδικά   τυπικά προσόντα ( άρθρο 5 παρ. 2 του Ν. 2527/1997).

2

Δύο (2) μήνες

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1.    Οι υποψήφιοι εργάτες πυροπροστασίας και οδηγοί πυροπροστασίας πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 55 ετών.
3.    Οι υποψήφιοι εργάτες καθαριότητας και εργάτες νεκροταφείου (ταφής-εκταφής) πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 58 ετών.
4.    Ο υποψήφιος ηλεκτροτεχνίτης πρέπει να έχει ηλικία από 18 έως και 60 ετών.
5.    Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
6.    Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.
7.    Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

ΕΕαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν.2207/1994 άρθρο 4 παρ. 6). ΥΠΟΒΟΛΗ       ΑΙΤΗΣΕΩΝ       ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ       ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι, μαζί με το έντυπο αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα : 1. Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του
 
διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου).
2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν έχει εργαστεί το τελευταίο δωδεκάμηνο στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 2 μηνών.
3 Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν έχει εργαστεί το τελευταίο δωδεκάμηνο στο δημόσιο, σε ποιο φορέα και το χρονικό διάστημα της απαοχόλησής του στο φορέα αυτόν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου (Δ/νση: Αραφηνίδων Αλών 12, τηλ: 2294321024) εντός προθεσμίας επτά (7) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανάρτησης στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και συνκεκριμένα από   29-4-2014    ημέρα Τρίτη   έως και 05-5-2014 ημέρα Δευτέρα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ