Οικονομία

122 θέσεις εργασίας στο δήμο Νέας Σμύρνης

122 θέσεις εργασίας στο δήμο Νέας Σμύρνης 122 θέσεις εργασίας στο δήμο Νέας Σμύρνης
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά εκατόν είκοσι δύο (122) ατόμων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών του Δήμου Νέας Σμύρνης

 με τα αντίστοιχα απαιτούμενα τυπικά προσόντα:

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

 

Κωδικός θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

101

Καθαριότητας

Νέα Σμύρνη

ΥΕ Εργατών Αποκομιδής Απορριμμάτων

2 μήνες

50

102

Καθαριότητας

Νέα Σμύρνη

ΥΕ Οδοκαθαριστών

2 μήνες

50

103

Καθαριότητας

Νέα Σμύρνη

ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (Γ'

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟ)

2 μήνες

10

104

Καθαριότητας

Νέα Σμύρνη

ΔΕ Οδηγών Containers (Γ'+Ε' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟ)

2 μήνες

10

105

Καθαριότητας

Νέα Σμύρνη

ΔΕ Ηλεκτροσυγκολλητών Κάδων

2 μήνες

2

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1)    Αίτηση ( χορηγείται από τον Δήμο)
2)    Αντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
3)    Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (μόνο για υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια).
4)    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (πρόσφατη έκδοση).
5)    Πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ (μέχρι 5 μέρες πριν από την ανακοίνωση)
6)    Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνουν ότι: α) δεν έχουν κώλυμα κατά τα άρθρα 16 και 17 του Κώδικα κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ, β) πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007», γ) δεν έχουν κώλυμα κατά τα άρθρα 5 και 6 του Π.Δ. 164/2004 δηλαδή: να μην έχουν συνάψει μέχρι σήμερα συμβάσεις με τον ίδιο φορέα με κενό μικρότερο των τριών (3) μηνών και συνολικής διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, δ) αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο, που οριοθετείται ρητώς εκ του νόμου, με αφετηρία το τέλος της απασχόλησης, για την οποία ο υποψήφιος πρόκειται να προσληφθεί, έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν, την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη-λήξη) και την ειδικότητα.
7)    Τα αναφερόμενα στον πίνακα Β σύμφωνα με τον κωδικό θέσης.


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμο Νέα Σμύρνης, Ελευθερίου Βενιζέλου 14, 4ος όροφος, στην Υπηρεσία Διοικητικού, ώρες 9:00-14:00 (τηλ. επικοινωνίας: 213 2025796). Υπεύθυνη κα. Μικέλα Χαζάπη.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλλει μία μόνο αίτηση και για επιλογές απασχόλησης μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση επιλογών απασχόλησης διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας (μέχρι και 7/5/2014).

Η προκήρυξη και η αίτηση εδω