Οικονομία

Τέλος στις προσλήψεις ΥΕ και ΔΕ στους δήμους μέχρι το 2016

Τέλος στις προσλήψεις ΥΕ και ΔΕ στους δήμους μέχρι το 2016 Τέλος στις προσλήψεις ΥΕ και ΔΕ στους δήμους μέχρι το 2016
Τέλος στις προσλήψεις ΥΕ και ΔΕ στους δήμους μέχρι το 2016 Τέλος στις προσλήψεις Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΥΕ και ΔΕ) στους δήμους μέχρι το τέλος του 2016, σύμφωνα με όσα ορίζει το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015 – 2018 .Οι ανάγκες για κάλυψη θέσεων ΥΕ και ΔΕ θα καλυφθούν από την κοινωφελή εργασία.

Το Μεσοπρόθεσμο που κατατέθηκε στη Βουλή αναφέρει πως οι ΟΤΑ α βαθμού πλην των ΝΠΠ και ΝΠΙΔ θα μπορούν να πραγματοποιούν προσλήψεις υπαλλήλων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ και ΤΕ) στο πλαίσιο του περιορισμού του κανόνα 1 προς 10.

Οι ανάγκες σε προσωπικό ΥΕ και ΔΕ θα καλυφθούν από τις 90.000 προσλήψεις με πεντάμηνα του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ που έχουν προγραμματιστεί την διετία 2014-2015.

Οι πρώτες προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας αναμένεται να προκηρυχθούν από τον ΟΑΕΔ εντός των ημερών αφού σταδιακά λήγουν οι συμβάσεις των απασχολουμένων με το πρόγραμμα που είχε προκηρυχθεί το 2013.

Όταν το πρόγραμμα ανακοινωθεί από τον ΟΑΕΔ το dikaiologitika.gr θα αναρτήσει ολόκληρη την προκήρυξη και τις θέσεις που θα καλυφθούν με την κοινωφελή εργασία στην κατηγορία Θέσεις Εργασίας