Οικονομία

Τέλος του μήνα το οικογενειακό επίδομα σε όσους δεν το έχουν πάρει

Τέλος του μήνα το οικογενειακό επίδομα σε όσους δεν το έχουν πάρει Τέλος του μήνα το οικογενειακό επίδομα σε όσους δεν το έχουν πάρει
Τέλος του μήνα το οικογενειακό επίδομα σε όσους δεν το έχουν πάρει Τέλος Μαΐου θα μπει το οικογενειακό επίδομα από τον ΟΓΑ σε όσους δεν το έχουν πάρει και εκκρεμούν οι αιτήσεις τους από το 2013 σύμφωνα με τον διοικητή του Οργανισμού κ Βεργίνη.

Σήμερα ο Διοικητής του ΟΓΑ κ Βεργίνης ανέφερε ότι οι αιτήσεις που εκκρεμούν για το οικογενειακό επίδομα απο το 2013 θα ελεγχθούν και οι δικαιούχοι που δεν το έχουν λάβει θα πληρωθούν έως το τέλος Μαΐου.

Περίπου είκοσι δύο χιλιάδες είναι οι εκκρεμείς αιτήσεις του 2013 που δεν έχουν εκκαθαριστεί και οι αιτούντες δεν έχουν λάβει το επίδομα. Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΟΓΑ όσοι αιτούντες μετά την εκκαθάριση και τον έλεγχο των αιτήσεων πληρούν τα κριτήρια θα λάβουν το επίδομα.

Αιτήσεις όμως γίνονται και για το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ για το 2014 στο taxisnet. Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε οδηγίες για την συμπλήρωση του Α21.

οδηγίες για το οικογενειακό επίδομα και την αίτηση Α21 2014