Οικονομία

14 προσλήψεις στον δήμο Ζωγράφου

14 προσλήψεις στον δήμο Ζωγράφου
Η ΜOΝOΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. (Μ.ΑΞΙ.Α.ΔΗ.Ζ. ΑΕ ΟΤΑ), ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διαρκείας 2 μηνών συνολικού αριθμού δέκα τεσσάρων (14) ατόμων.

Οι προσλήψεις αφορούν τις εξής ειδικότητες: Β.ΛΟΓΙΣΤΗ (ΤΕ ή ΠΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ) 1 Με 15ετή προϋπηρεσία σε οργανισμούς και εταιρείες που απασχολούν 50 άτομα προσωπικό και άνω, ΤΑΜΙΑΣ (ΤΕ ή ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ) 1 Με 15ετή προϋπηρεσία σε οργανισμούς και εταιρείες που απασχολούν 50 άτομα προσωπικό και άνω, Β. MARKETING (ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ) 1 Με 10ετή ανάλογη εμπειρία στο marketing και σπουδές σε marketing ή δημοσιογραφία, ΦΥΛΑΚΑΣ (ΔΕ) 6 Με προϋπηρεσία στους σταθμούς αυτοκινήτων της ΜΑΞΙΑΔΗΖ, με επιθυμητό προσόν άδεια security, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (ΔΕ) 2 Με 10ετή τουλάχιστον προϋπηρεσία απασχόλησης σε επιχειρήσεις εστίασης, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΥΕ) 3.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους.

3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά έως και την Τρίτη 19/05/2020 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ (Δ/νση: ΧΑΡ. ΜΟΥΣΚΟΥ 18, τηλ: 210-777.1007) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος Β. Καροπούλου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.