Οικονομία

20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Μεγαρέων

20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Μεγαρέων
20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Μεγαρέων Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) εργατών γενικών καθηκόντων, διάρκειας (2) μηνών για την αντιμετώπιση εποχικών και κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου

 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 παρ. 1 του Ν. 3584/2007, και τις όμοιες της παρ. 20° του άρθρου 9 του Ν. 4057/2012 όπως συμπληρώθηκαν με εκείνες της παρ. 22 του άρθρου 12 του Ν. 4071/2012, ως εξής:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΑΤΟΜΩΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Εργάτης Γενικών Καθηκόντων

ΥΕ

20

1.  Δεν απαιτούνται
ειδικά τυπικά
προσόντα για τη
κατηγορία ΥΕ

2.  Να πληρούν τα
γενικά
προσόντα
διορισμού που
προβλέπονται

Δύο (2) μήνες

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά : Αναφέρουμε ενδεικτικά:
1.    Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας
2.    Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπάλληλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών, από την επομένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Δημοτικό Κατάστημα (Δ/νση: Χρ. Μωραίτου & Γ. Μαυρουκάκη).