Οικονομία

Επιδοτούμενο πρόγραμμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Επιδοτούμενο πρόγραμμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη
Επιδοτούμενο πρόγραμμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Άνεργους για συμμετοχή στην Τοπική Δράση Κοινωνικής Συνοχής & Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Η Α.Σ. «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», και η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ» Α.Ε., ως Συντονιστής Εταίρος, προσκαλεί ανέργους ωφελούμενους για συμμετοχή στο Σχέδιο Δράσης «Τοπική Δράση Κοινωνικής Συνοχής & Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης», Δράση 3 «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της κατηγορίας παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4 «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013».

Μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων και σε διάστημα 5 (πέντε) ημερών τα άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα ειδικά χαρακτηριστικά θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και θα προσκληθούν να περάσουν συνέντευξη από εκπρόσωπο της Πενταμελούς Επιτροπής Επιλογής του Σχεδίου Δράσης. Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται το Έντυπο της αίτησης από:
•   τα Γραφεία της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., Δευτέρα- Παρασκευή από 9.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ., 1ο χλμ Θέρμης —Τριαδίου (gold center κτήριο 9) ή την ιστοσελίδα: www.anatoliki.gr , Τηλ: 2310463930. Αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας: Κλειώ Σαββάκη.


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Οι υποψήφιοι με την Αίτηση, θα υποβάλουν συνημμένα και τα ακόλουθα έγγραφα:
 
-    Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Φωτοτυπία Διαβατηρίου.
-    Φωτοτυπία Κάρτας Ανεργίας.
-    Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας από Δήμο Κατοικίας (ή λογαριασμό της ΔΕΗ).
-    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
-    Φωτοτυπία πτυχίων σπουδών/ ξένων γλωσσών (εφόσον υπάρχουν).
-    Βεβαιώσεις παρακολούθησης προγραμμάτων κατάρτισης από πιστοποιημένα ΚΕΚ (εφόσον υπάρχουν).
-    Εκκαθαριστικό εφορίας.

Επιπλέον δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσουν οι δυνητικά ωφελούμενοι:
ΑΜΕΑ:
-    Απόφαση αρμοδίου οργάνου, με το οποίο να πιστοποιείται ποσοστό αναπηρίας πάνω από 50 %. Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών:
-    Δικαστική απόφαση ή προσωρινή διαταγή για την επιμέλεια ενός τουλάχιστον ανήλικου τέκνου. Μετανάστες:
-    Άδεια παραμονής σε ισχύ.

Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούμενα από φτώχεια:
-    Εκκαθαριστικό εφορίας ή υπεύθυνη δήλωση εφορίας ότι δεν υποχρεούται να υποβάλλει φορολογική δήλωση λόγω χαμηλού εισοδήματος.
-    Σε περίπτωση απορίας, προσκόμιση φωτοτυπίας βιβλιαρίου απορίας (Πρόνοιας).

Η πρόσκληση εδώ