Οικονομία

4 θέσεις εργασίας στην 25η εφορεία αρχαιοτήτων

4 θέσεις εργασίας στην 25η εφορεία αρχαιοτήτων
4 θέσεις εργασίας στην 25η εφορεία αρχαιοτήτων Ανακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω ειδικευμένου προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών

 από την επομένη δημοσίευσης της Απόφασης πρόσληψης στο ΦΕΚ, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης ως την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου ως ακολούθως :

2 ΤΕ Συντηρητών αρχαιοτήτων και έργων τέχνης (ομάδα Α΄) με εξειδίκευση στη συντήρηση λίθου
2 ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών

Έργο «Ανάδειξη Κάστρου Καρύταινας (Διαμόρφωση μονοπατιού, συντήρηση -στερέωση ιερού ναού Παναγιάς, στερέωση οικίας Κολοκοτρώνη και αποκατάσταση βυζαντινού πύργου Ματζουρανογιάννη, αποκατάσταση πύργου Λεβένταινας».

Αντικείμενο Απασχόλησης
Oι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στο έργο «Ανάδειξη Κάστρου Καρύταινας (Διαμόρφωση μονοπατιού, συντήρηση -στερέωση ιερού ναού Παναγιάς, στερέωση οικίας Κολοκοτρώνη και αποκατάσταση βυζαντινού πύργου Ματζουρανογιάννη, αποκατάσταση πύργου Λεβένταινας» που περιλαμβάνει εργασίες:
-    Αποκατάσταση κεραμοπλαστικού διακόσμου στον πύργο Ματζουρανογιάννη
-    Συντήρηση ξυλόγλυπτου τέμπλου
-    Συντήρηση υπαρχόντων επιχρισμάτων και ξυλοδεσιών στα μνημεία του έργου
-    Συντήρηση δαπέδου στον Ι.Ν. Παναγίας
-    Συντήρηση, αποκατάσταση διαμόρφωση ανοιγμάτων
-    Αποκαταστάσεις ρωγμών με λιθοσυρραφές
-    Συμπληρώσεις, ανακατασκευές λιθοδομών
-    Αρμολογήματα - ενέματα
-    Διαμόρφωση λιθόστρωτου  μονοπατιού όπου  απαιτείται και συντήρηση υπάρχοντος μονοπατιού
-    Στεγανοποίηση δώματος
-    Ενίσχυση θεμελίωσης
-    Κατασκευή επιχρισμάτων - χρωματισμοί

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: 25ι Ε.Β Α., Αρχαία Κόρινθος, Τ.Κ. 200 07, Ν. Κορινθίας, υπόψιν Γραμματείας κα Ιατράκη Μαριάννα (τηλ. επικοινωνίας: 2741 0 31443) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΎΓΕΙΑ (http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot) και του ΎΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr, Προκηρύξεις Επιλογής Προσωπικού) και της ανάρτησής της στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας την 14-05¬2014, δηλαδή από 15-05-2014 έως και 21-05-2014.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή αν δεν είναι σύμφωνα με τις ανωτέρω ημερομηνίες.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ