Οικονομία

Πρόσκληση σε κατασκηνώσεις απο τον ΟΑΕΔ

Πρόσκληση σε κατασκηνώσεις απο τον ΟΑΕΔ
Πρόσκληση σε κατασκηνώσεις απο τον ΟΑΕΔ Ο ΟΑΕΔ προκειμένου να προβεί στην ανάδειξη αναδόχων με τη διαδικασία της πρόσκλησης, για την ανάθεση της παροχής Υπηρεσιών στις Επιχ/σεις που διαθέτουν κατασκηνωτικές Εγκαταστάσεις στην περιοχή αρμοδιότητας της ΠΕΡ/ΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ, για τον παραθερισμό των παιδιών των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ

, που διαμένουν στην ίδια περιοχή κατά τη θερινή περίοδο του 2014, σύμφωνα με το τεύχος της παρούσας πρόσκλησης, Προϋπολογισμού «79.200,00» €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, καλεί τους ενδιαφερόμενους την 27-05-2014 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 9:30 πμ, να προσέλθουν στα γραφεία της Διοίκησης του Οργανισμού, Εθνικής Αντίστασης 8 Άλιμος, προς υποβολή σφραγισμένων εγγράφων προσφορών στην Επιτροπή Προμηθειών της Διοίκησης του Οργανισμού. Πληροφορίες για τους όρους κ.λ.π. και προσκλήσεις παρέχονται από το αρμόδιο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, κάθε εργάσιμη ημέρα, από 8.00 π.μ - 14•30 μ.μ (Τηλ : 210-9989502, 210-9989595, Φαξ 2109989589.

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στην πρόσκληση έχουν:
Α. Φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου, ενώσεις ή συμπράξεις αυτών (οι οποίες υποβάλλουν κοινή προσφορά), που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους -Μέλους της ΕΕ και έχουν την καταστατική τους έδρα, την κεντρική διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της ΕΕ, του ΕΟΧ και στο εσωτερικό των χωρών που είναι συμβαλλόμενα μέρη στη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του ΠΟΕ, η οποία κυρώθηκε από την Ελλάδα με το Ν. 2513/1997 (ΦΕΚ ΑΊ39) ή σε τρίτες χώρες που έχουν συνάψει συμφωνίες σύνδεσης με την Ε.Ε.

Β. Ενώσεις ή Συμπράξεις των ανωτέρω υπό (Α) που υποβάλλουν κοινή Προσφορά. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Ενώσεις φυσικών ή νομικών προσώπων που υποβάλλουν κοινή προσφορά, η οποία υπογράφεται υποχρεωτικά είτε από όλους τους προσφέροντες που αποτελούν την Ένωση είτε από εκπρόσωπό τους εξουσιοδοτημένο με συμβολαιογραφική πράξη.
Οι Ενώσεις φυσικών ή νομικών προσώπων δεν υποχρεούνται να λάβουν ορισμένη νομική μορφή για την υποβολή της προσφοράς τους. Ωστόσο, σε περίπτωση που το προκηρυσσόμενο με την παρούσα Έργο κατακυρωθεί σε Ένωση φυσικών ή νομικών προσώπων, η Ένωση μπορεί να κληθεί από την Αναθέτουσα Αρχή να συστήσει Κοινοπραξία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του Π.Δ. 186/1992 (ΦΕΚ Α'84), όπως ισχύει, και να προσκομίσει το σχετικό Κοινοπρακτικό στον ΟΑΕΔ. Με την υποβολή της προσφοράς, κάθε μέλος της Ένωσης ευθύνεται αλληλέγγυα και εις ολόκληρο. Σε περίπτωση κατακύρωσης, η ευθύνη αυτή εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι πλήρους εκτέλεσης της Σύμβασης. Στο Κοινοπρακτικό, πρέπει να ορίζεται κοινός εκπρόσωπος της Ένωσης / Κοινοπραξίας και των Μελών της για την εκπροσώπηση της Ένωσης / Κοινοπραξίας και των Μελών της έναντι της Αναθέτουσας Αρχής.

Ο κοινός αυτός εκπρόσωπος της Ένωσης / Κοινοπραξίας και των Μελών της θα εκδίδει τα σχετικά
 παραστατικά και θα μεριμνά για την καταβολή των αντίστοιχων ποσών στα υπόλοιπα Μέλη, κατά το λόγο συμμετοχής εκάστου στο υλοποιηθέν τμήμα του Έργου. Η Αναθέτουσα Αρχή δεν υπέχει καμία ευθύνη για την προσήκουσα καταβολή στα Μέλη της Ένωσης /Κοινοπραξίας και δεν εμπλέκεται εν γένει, κατά οποιονδήποτε τρόπο, σε ζητήματα που αναφέρονται στις εσωτερικές σχέσεις μεταξύ των Μελών της Ένωσης /Κοινοπραξίας.

Απαγορεύεται επί ποινή αποκλεισμού η συμμετοχή στην πρόσκληση ενός νομικού ή φυσικού προσώπου σε περισσότερες από μία συμμετοχές και με οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας, της υπεργολαβίας συμπεριλαμβανομένης.

ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΩ