Οικονομία

Κάρτα πετρελαίου για τους αγρότες απο το 2015

Κάρτα πετρελαίου για τους αγρότες απο το 2015 Κάρτα πετρελαίου για τους αγρότες απο το 2015
Κάρτα πετρελαίου για τους αγρότες από το 2015 Την κάρτα πετρελαίου για τους αγρότες από το 2015 ώστε το πετρέλαιο που χρησιμοποιούν οι αγρότες να είναι αφορολόγητο προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Εθνικού σχεδίου για την ανάπτυξη ,αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη προανήγγελλε την θέσπιση της κάρτας πετρελαίου για τους αγρότες που θα παρέχει αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες . Έτσι δεν θα μπαίνουν στην διαδικασία αιτήσεων και αναμονής της επιστροφής του ειδικού φόρου αγροτικού πετρελαίου.

Πριν λίγες ημέρες ο Πρωθυπουργός είχε κάνει λόγω για αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες, που θα χρησιμοποιείται για τους παραγωγικούς σκοπούς τους,  υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Μυτιλήνη όπου περιοδεύει. «Ήδη προχωρούμε όλες τις προετοιμασίες, ώστε από την επόμενη χρονιά να λειτουργήσει η κάρτα πετρελαίου των αγροτών», ενώ υποσχέθηκε και πιο έμμεσες ενισχύσεις που σχετίζονται με το κόστος εργασίας