Οικονομία

5 θέσεις εργασίας στο Διδυμότειχο

5 θέσεις εργασίας στο Διδυμότειχο
5 θέσεις εργασίας στο Διδυμότειχο Ανακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με ειδίκευση, ΠΕ Επιστημονικού και ΥΕ Ειδικευμένων εργατών για χρονικό διάστημα (5) μηνών, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου

, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

Χρόνος Απασχόληση ς

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΠΕ Αρχαιολόγου

(1) Μία θέση

(5) πέντε μήνες

Πλωτινόπολη -Διδυμότειχο Π.Ε. Έβρου

ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών

(για αναστηλωτικές αρχαιολογικές εργασίες)

(4) Τεσσάρων θέσεων

(5) πέντε μήνες

Πλωτινόπολη-Διδυμότειχο Π.Ε. Έβρου

Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα απασχοληθεί στο ανασκαφικό έργο «Πλωτινόπολης-Ανάδειξης Αρχαιολογικού Χώρου» σε εργασίες ανάδειξης ψηφιδωτών δαπέδων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λή§ης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: ΙΘ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, οδός Αλ. Συμεωνίδη 4 - ΤΚ 691 00 Κομοτηνή υπόψη: (Γραφείο Πρωτοκόλλου για την αριθ. 2440/27-05-2014 προκήρυ§η), (Τηλ. Επικοινωνίας 2531022411 και 2531021517) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 30¬05-2014 έως 05-06-2014)

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: καμιά αίτηση δεν θα γίνει δεκτή αν δεν είναι σύμφωνα με τις ανωτέρω ημερομηνίες υποβολής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ