Οικονομία

Προσλήψεις σε Διεθνείς Οργανισμούς

Προσλήψεις σε Διεθνείς Οργανισμούς Προσλήψεις σε Διεθνείς Οργανισμούς
Προσλήψεις σε Διεθνείς Οργανισμούς Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, στο πλαίσιο των τακτικών του ενημερώσεων προς τα κράτη-μέλη, ανακοίνωσε εκ νέου προκήρυξη κενών θέσεων εργασίας, ο μεγαλύτερος αριθμός εκ των οποίων αφορά σε Διευθύνσεις του Οργανισμού στη Γενεύη.

Το σύνολο και η περιγραφή των θέσεων, οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων στον Οργανισμό, καθώς και σχετικές πληροφορίες για τη διαδικασία επιλογής προσωπικού από τον Π.Ο.Υ. δύνανται να αντληθούν σε ειδικό τμήμα της επίσημης ιστοσελίδας του: http://www.who.int/employment/vacancies/en/.

Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός ευνοεί υποψηφίους βάσει αναλογικότητας εθνικής προέλευσης και φύλου. Επισημαίνεται, επίσης, ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ομιλούν τουλάχιστον μία εκ των έξι επίσημων γλωσσών Π.Ο.Υ. (αγγλική, γαλλική, ισπανική, ρωσική, κινεζική και/ή αραβική).

Το Συμβούλιο της Ευρώπης προκηρύσσει κατά καιρούς νέες θέσεις εργασίας εμπειρογνωμόνων και/ή υπευθύνων σε διάφορες Διευθύνσεις του. Αναλυτικές πληροφορίες και περιγραφή των θέσεων παρέχονται σε ειδικό τμήμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού: http://www.coe-ecruitment.com/index.aspx.

Τα Ηνωμένα Έθνη δρουν σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων ανά τον κόσμο σε τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση, το περιβάλλον, η ασφάλεια κ.λπ. Οι θέσεις εργασίας που προκηρύσσονται στην ιστοσελίδα του https://careers.un.org/lbw/Home.aspx αναφέρονται μόνο σε θέσεις εργασίας στη Γραμματεία του Οργανισμού (UN Secretariat). Για προκηρύξεις θέσεων σε λοιπούς οργανισμούς υπό την ομπρέλα των Η.Ε., μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού https://careers.un.org/lbw/home.aspx?viewtype=WWD από την οποία επιλέγετε "Links to other UN system employment pages".