Οικονομία

Προσλήψεις στο Λιμενικό : Δυο εβδομάδες προθεσμία για τις αιτήσεις

Προσλήψεις στο Λιμενικό : Δυο εβδομάδες προθεσμία για τις αιτήσεις Προσλήψεις στο Λιμενικό : Δυο εβδομάδες προθεσμία για τις αιτήσεις
Προσλήψεις στο Λιμενικό : Δυο εβδομάδες προθεσμία για τις αιτήσεις Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου υπενθυμίζει ότι την 30/06/2014, λήγει η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών που αφορά στο διαγωνισμό κατάταξης Αξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα,για υποψηφίους της ειδικότητας Τεχνικού για το έτος 2014.

Οι υποψήφιοι για το Λιμενικό υποβάλλονται σε υψομέτρηση, ιατρικές εξετάσεις- παραπομπή στην Α.Ν.Υ.Ε., αθλητικές δοκιμασίες (κολύμβηση- αγωνίσματα) και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες. Στην προκήρυξη αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Κατάθεση δικαιολογητικών, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο)(κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 14:00), από την 12-6-2014, ημέρα Πέμπτη  μέχρι και την  30-6-2014, ημέρα Δευτέρα στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510). 

Δείτε εδώ την προκήρυξη