Οικονομία

Δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις για ευπαθείς ομάδες

Δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις για ευπαθείς ομάδες
Δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις για ευπαθείς ομάδες Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης και το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών και Υπευθύνων Οργανισμών (Quality - Net Foundation) συνδιοργανώνουν δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις για συνδημότες μας που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου ΙΙ και ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Το πρόγραμμα «Προσέχω το Διαβήτη μου» βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας και της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρίας και υλοποιείται από το Quality - Net Foundation  με την ευγενική υποστήριξη της Novartis Hellas.

Oι εξετάσεις θα συνταγογραφούνται στα Ιατρεία Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου μας στην οδό Μαρίνου Αντύπα 81, κατόπιν ραντεβού, από αρμόδιο Ιατρό και θα πραγματοποιούνται σε συμβεβλημένο διαγνωστικό κέντρο.

Οι δικαιούχοι συμπολίτες μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα των δωρεάν εργαστηριακών εξετάσεων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν για ραντεβού και πληροφορίες στα τηλέφωνα : 210 – 9970055, Νοσηλεύτρια κ. Μεσσήνη Ζωή ή 210 – 9970010, Αντιδήμαρχος κ. Γιαννάκης Χρήστος από τις 26 Ιουνίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρες : 09.00 – 14.00.

NETWORK