Οικονομία

Ξεκινούν στις 14/7 οι αιτήσεις για το οικογενειακό επίδομα ΟΑΕΔ

Ξεκινούν στις 14/7 οι αιτήσεις για το οικογενειακό επίδομα ΟΑΕΔ
Ξεκινούν στις 14/7 οι αιτήσεις για το οικογενειακό επίδομα ΟΑΕΔ Ξεκινά την Δευτέρα 14 Ιουλίου, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών, για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων στους δικαιούχους, από τον ΟΑΕΔ .

Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων έχουν προσδιοριστεί από την διοίκηση του Οργανισμού, ως εξής:

• Από την Δευτέρα 14 Ιουλίου, οι δικαιούχοι με τρία παιδιά και άνω. Από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, οι δικαιούχοι με δύο παιδιά. Και από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, οι δικαιούχοι με ένα παιδί.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, ορίζεται η 31η Ιανουαρίου 2015.
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω του εργοδότη, των ΚΕΠ, ή του ταχυδρομείου, παραλαμβάνονται από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως του αριθμού των τέκνων, δηλαδή χωρίς να συντρέχουν οι ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν.

Θυμίζουμε ότι από 1/7/2014 εφαρμόζεται η μείωση των εισφορών κατά 3,9 μονάδες και καταργείται η εισφορά υπέρ ΔΛΟΕΜ (Λογαριασμός Οικογενειακών Επιδομάτων) και η αντίστοιχη καταβολή τους.

Η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος, θα γίνει με πίστωση του λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας του δικαιούχου, υπό την προϋπόθεση ότι εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος στο βιβλιάριο της ΕΤΕ.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά