Οικονομία

Προσλήψεις στην ΣΤ' εφορεία αρχαιοτήτων

Προσλήψεις στην ΣΤ' εφορεία αρχαιοτήτων
Προσλήψεις στην ΣΤ' εφορεία αρχαιοτήτων Ανακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για τις ανάγκες του έργου «Σύμβαση Παραχώρησης του αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα»,

 για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών με δυνατότητα παράτασης μέχρι το τέλος του έργου.

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

1)

Συντηρητής Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης Τ.Ε.

και ελλείψει αυτών Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων και έργων Τέχνης Δ.Ε.

Δύο (2)

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν καλούνται να υποβάλουν έντυπη αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της ΣΤ' ΕΠΚΑ Πατρών και της καταχώρησης στον διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) του ΥΠ.ΠΟ.Τ. (www.yppo.gr). και στην ιστοσελίδα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» την 28-02-2011.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από 01 - 03 - 2011 έως και 07 - 03 - 2011 είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή η οποία θα πρέπει να έχει
 
πρωτοκολληθεί έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων κατά τις ώρες  στα γραφεία της ΣΤ' ΕΠΚΑ Πατρών, όπου διατίθενται και σχετικά έντυπα αιτήσεων (Πληροφορίες - παραλαβή αιτήσεων κα Ματίνα Ζιώγα και κα Γαζετά Ελένη).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

α) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση.

β) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας γ) Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599 / 1986, στην οποία θα δηλώνουν ότι γΐ) τα στοιχεία της αίτησης τους είναι απολύτως ακριβή και αληθή, γ2) έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν, γ3) μετά την ειδοποίησή τους για την επιλογή τους θα προσέλθουν και θα αναλάβουν υπηρεσία εντός τριών (3) ημερών, γ4) δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα, γ5) δεν έχουν συμπληρώσει είκοσι τέσσερις (24) μήνες συνολικής υπηρεσίας στο ΥΠ.ΠΟ.Τ., σύμφωνα με το Π.Δ. 164 / 2004 (ΦΕΚ 134 Α / 19 - 07 - 2004), καθώς και την τυχόν προϋπηρεσία τους στο ΥΠ.ΠΟ.Τ. και συγκεκριμένα την Υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν, το ακριβές χρονικό διάστημα της απασχόλησης (έναρξη και λήξη) και την ειδικότητα.

δ) Για την απόδειξη της συναφούς εμπειρίας με την προκηρυσσόμενη θέση απαιτείται βεβαίωση του οικείου φορέα στην οποία θα αναφέρεται αναλυτικά η ειδικότητα πρόσληψης, η χρονική διάρκεια, το αντικείμενο απασχόλησης και ο αριθμός των ημερομισθίων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ