Οικονομία

Έρχονται 29 προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην ΗΔΙΚΑ

Έρχονται 29 προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην ΗΔΙΚΑ Έρχονται 29 προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην ΗΔΙΚΑ
Έρχονται 29 προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην ΗΔΙΚΑ Προσλήψεις στην ΗΔΙΚΑ με απόφαση της διοίκησης που έχει παρθεί από τον Μαίο του 2014, έχουν εγκριθεί προσλήψεις 29 ατόμων σε 3 ειδικότητες ΠΕ και ΤΕ τακτικοί προσωπικού όπου αναμένεται να προκηρυχθούν μέσα στο έτος

Οι προσλήψεις στην ΗΔΙΚΑ που θα υλοποιηθούν κατόπιν έγκρισης και θα αφορούν τις ειδικότητες

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ειδικότητα: S/W - Η/ W -Μηχανικών Η/Υ και Ηλεκτρολόγων -Μηχανικών - 23 θέσεις ,

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 2 θέσεις

ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ S/W-H/W 4 θέσεις

Επίσης η ΗΔΙΚΑ με προκήρυξη της προτίθεται να καλύψει τις προσωρινές ανάγκες της και μέχρι να ολοκληρωθεί η στελέχωση των υπηρεσιών της, με απόσπαση ενδιαφερομένων υπαλλήλων με ειδικά προσόντα ή εμπειρία, από Επιχείρηση, Οργανισμό ή Φορέα γενικά του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα ή Ν.Π.Δ.Δ., κατά την ευχέρεια που παρέχεται, κατά παρέκκλιση από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη, με βάση την παρ.7 του όγδοου άρθρου του Ν.3607/2007 και σύμφωνα με αυτή, επιτρέπεται να αποσπώνται προσωρινά στην Εταιρεία μέχρι πενήντα (50) υπάλληλοι με ειδικά προσόντα ή εμπειρία από οποιαδήποτε επιχείρηση, οργανισμό ή φορέα γενικά του ευρύτερου δημοσίου τομέα ή Ν.Π.Δ.Δ., με κοινή απόφαση των οικείων Υπουργών, μετά τη σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου των φορέων. Ο χρόνος διάρκειας της απόσπασης λογίζεται, για κάθε συνέπεια, ως χρόνος πραγματικής υπηρεσίας του αποσπώμενου στη θέση που οργανικά κατέχει.

Οι αποσπάσεις θα γίνουν με κοινή Υπουργική Απόφαση των οικείων Υπουργών και κατά το νόμο προβλεπόμενα, για διάστημα δύο (2) ετών με δυνατότητα ανανέωσης έως και πέντε (5) έτη.

Σύμφωνα με το άρθρο 25 του Ν.4024/2011 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει α) οι υπάλληλοι που θα αποσπασθούν στην Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. θα λαμβάνουν τις αντίστοιχες μηνιαίες αποδοχές του βαθμού και του μισθολογικού τους κλιμακίου και β) η μισθοδοσία των αποσπασμένων υπαλλήλων και οι εργοδοτικές εισφορές κύριας και επικουρικής βαρύνουν την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.

Οι θέσεις για απόσπαση

ΠΕ Δ/κού-Οικ/κού 5 θέσεις

ΠΕ Πληροφορικής 35 θέσεις

ΤΕ Πληροφορικής 6 θέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν στην Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. (Λαγουμιτζή 40 & Λεωφ. Συγγρού, 3ος όροφος) σε αποκλειστική προθεσμία που αρχίζει από τη Δευτέρα 16/09/2013 και λήγει την Παρασκευή 25/10/2013